![]() |
|
CPU Usage فول شده (100 درصد) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: CPU Usage فول شده (100 درصد) (/thread-17175.html) |
RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - Reza Ganji - ۹-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ صبح اچ تی اکسز پیش فرض خود جوملا را استفاده کنید.فایل php.ini هم که نیازی نیست مگر تنظیمات سرور مناسب نباشه و شما بخواهید برخی توابع را روشن یا خاموش کنید.البته اگر این دسترسی را داشته باشید. RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - nohz - ۹-۱۱-۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ صبح سلام خسته نباشید جناب گنجی وقتی همون htaccess پیش فرض رو نقطه میزارم قبلس بازم cpu سایتم میره بالا و قرمز میشه؟ نمیدونم چرا؟؟ لطفا راهنماییم کنید؟ RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - Reza Ganji - ۹-۱۱-۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ صبح درود باید کدها رو خط به خط حذف کنید ببینید ایراد از کدومه البته برخی کدها چند خطیه. البته من بعید میدونم دقیقا به دلیل همین کدها باشه. RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - nohz - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ صبح سلام فهمیدم کدوم خط بود، حذفش کردم ، ولی وقتی رو لینک های داخل سایت کلیک میکنم ارور 404 نمایش میده؟! این رو یاید چطور برطرف کنم؟ ممنونم RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - Reza Ganji - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ صبح خوب خط موردنظر رو بزار ببینیم چی بوده ! RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - nohz - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ صبح خسته نباشید جناب گنجی الان با این کد ها در htaccess مشکل cpu ندارم ولی روی لینک ها که کلیک میکنم ارور 404 میده؟!! گزینه "آپاچی mod_rewrite" هم در تنظیمات جوملا روی بلی قرار دارد. کد: RewriteEngine OnRE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - Reza Ganji - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ صبح بگید با کدام خط مشکل داره و لود رو بالا میبره.اون کدهارو قرار دهید. RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - nohz - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ صبح ممنون از وقتی که میزارید. چند بار کدهارو حذف کردم، اضافه کردم ولی دقیقا نمیشه فهمید مشکل از کجاست. یک بار فول میشه، یک بار میاد پایین ![]() ولی ظاهرا با اضافه کردن این قسمت از کدها سایتم بهم میریزه و بعضی از قسمت هاش لود نمیشه؟!! کد: # 480 weeksولی با همون کدهایی که تو پست قبلی بالا گذاشتم، ارور 404 رو تو لینک ها دارم؟ و با حذف کردنشونم مشکلم برطرف نشد. فقط با غیر فعال کردن "آپاچی mod_rewrite" ارور 404 رفع میشه. ممنون RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - Reza Ganji - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ صبح شما فایل اچ تی اکسز پیش فرض جوملا را از بسته اصلی جوملا بردارید و استفاده کنید. این کدها در فایل پیش فرض نیست و همچنین ممکنه کدهای مختلف زیاد دیگری هم باشه. من فرصت بررسی کدها رو ندارم ولی این دو مجموعه کد برای کش کردن سایت به مدت خیلی زیاده که نیاز نیست و باعث مشکل میشه. RE: CPU Usage فول شده (100 درصد) - nohz - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ عصر سلام جناب گنجی اخه مشکل اینجاست که وقتی کد پیش فرض جوملا رو هم میزارم و اپاجی مد رایت هم فعاله ارور 404 نمایش میده ظاهرا تنها با غیر فعال کردن اپاچی مشکل 404 رفع میشه تشکر |