![]() |
|
درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس (/thread-16655.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ عصر سلام این روشی که گفتم روی همه مطالب هست البته میشه فقط بعضی مطالب بشه که هر باید باید یک کد توی css اضافه کنید RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ عصر ممنونم از راهنمایی تون. اگه کد نویسی بلد بودم فکر نمیکنم الان اینجا وقت بقیه رو میگرفتم... RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - sajjad salehi - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ عصر خب اگه عکس رو در میان مطلب استفاده کنید میشه با کمک یه کد css مشکل شما رو حل کرد . اول افزونه ی سورسر رو دانلود و نصب کنی . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعد مرحله ی اول این کد رو به بالای مطلبت اضافه کن . کد: {source}کد: <div class="sa-pic" id="sa-pic" > /* مطلبت اینجا */ </div>اگه خواستی از کلاس استفاده کنی باید .sa-pic بزنی و اگه خواستی از شناسه با همون id استفاده کنی #sa-pic RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۶-۹-۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ صبح من از توضیحات شما چیزی نفهمیدم. لینک عکس ها رو عوض کردم با سورسر وارد مطلبم کردم هیچ اتفاقی نیفتاد RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - sajjad salehi - ۶-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ عصر میشه کد css رو که استفاده کردی بذاری اینجا ؟ اگه فقط یک عکس داری به background-position احتیاجی نیست و پاکش کن . مطلب مورد نظرت رو متونی بین هر تگ مثلا h1 بگذاری بعد جلوش بنویسی کد: id="sa-pic"کد: <id="sa-pic" > /* مطلبت اینجا */ </div>کد: {source}RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - YasinDesign - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ صبح دوست عزیز اینجوری فقط یک تصویر نمایش داده میشه همون راه اولی که من گفتم درسته اگر خواستن میتونن دموی سایت + دسترسی هاست را برام پ خ کنن تا براشون درست کنم البته 1 تا 2 روز زمان میخوام چون کار خیلی تو دستم دارم RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - sajjad salehi - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ عصر خب از سرسر استفاده میکنه پس میتونه برای هر مطلب css جداگونه و عکسهای جداگونه بگذاره . این کد رو نباید به فایل css اضافه کنه . همونجا ابتدای مطلب باید قرار بده . RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۷-۹-۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ عصر یه جوری حرف بزنید منم بفهمم RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۸-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ صبح خودم تونستم انجامش بدم. من این افزونه رو داشتم و خودم خبر نداشتم! ویرایشگر JCE قابلیت Rollover رو داره و با چند تا کلیک تنظیم میشه. |