پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس (/thread-16655.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ عصر

سلام

این روشی که گفتم روی همه مطالب هست

البته میشه فقط بعضی مطالب بشه که هر باید باید یک کد توی css اضافه کنید

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ عصر

ممنونم از راهنمایی تون. اگه کد نویسی بلد بودم فکر نمیکنم الان اینجا وقت بقیه رو میگرفتم...

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - sajjad salehi - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ عصر

خب اگه عکس رو در میان مطلب استفاده کنید میشه با کمک یه کد css مشکل شما رو حل کرد .
اول افزونه ی سورسر رو دانلود و نصب کنی .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد
مرحله ی اول
این کد رو به بالای مطلبت اضافه کن .
کد:
{source}
<style>
    #sa-pic {
        /* آدرس عکسهای مختلف . اگه فقط یه عکس داری غیر کد اول بقیه رو پاک کن */
        background-image: url('../images/aks1.png'),url('../images/aks2.png'),url('../images/aks3.png'), url('../images/header.jpg');
        /* موقعیت عکسهای مختلف .اگه فقط یه عکس داری غیر کد اول بقیه رو پاک کن .مکان قرار گیری تضاویر رو طبق نیاز تغییر بده . اگه فقط یه عکس هست کلن این خط رو پاک کن  */
  background-position: 815px 9px,202px 10px,16px 9px, 0 0;
  background-repeat: no-repeat;
    }  
     #sa-pic::hover {
        /* آدرس عکسهای مختلف اگه فقط یه عکس داری غیر کد اول بقیه رو پاک کن */
        background-image: url('../images/aks1.png'),url('../images/aks2.png'),url('../images/aks3.png'), url('../images/header.jpg');
        /* موقعیت عکسهای مختلف اگه فقط یه عکس داری غیر کد اول بقیه رو پاک کن */
  background-position: 815px 9px,202px 10px,16px 9px, 0 0;
    }  

</style>
{/source}
مرحله ی دوم قسمتی از مطلبت که میخوای عکس داخلش نمایش داده بشه داخل
کد:
<div class="sa-pic" id="sa-pic" > /* مطلبت اینجا */ </div>
باید نشانی هر دو تا عکس ور داشته باشی در هر مطلب بعد از کپی کردن این کدها نشانی عکسها ور جایگذاری کنی .
اگه خواستی از کلاس استفاده کنی باید .sa-pic بزنی و اگه خواستی از شناسه با همون id استفاده کنی #sa-pic

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۶-۹-۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ صبح

من از توضیحات شما چیزی نفهمیدم. لینک عکس ها رو عوض کردم با سورسر وارد مطلبم کردم هیچ اتفاقی نیفتاد

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - sajjad salehi - ۶-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ عصر

میشه کد css رو که استفاده کردی بذاری اینجا ؟ اگه فقط یک عکس داری به background-position احتیاجی نیست و پاکش کن .
مطلب مورد نظرت رو متونی بین هر تگ مثلا h1 بگذاری بعد جلوش بنویسی
کد:
id="sa-pic"
یا این کد با دایو
کد:
<id="sa-pic" > /* مطلبت اینجا */ </div>
شما این کد کافیه براتون
کد:
{source}
<style>
     #sa-pic {
        background-image: url('../images/aks1.png');
     }  
      #sa-pic::hover {
        background-image: url('../images/aksposht.png');
     }  

</style>
{/source}

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - YasinDesign - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ صبح

دوست عزیز اینجوری فقط یک تصویر نمایش داده میشه

همون راه اولی که من گفتم درسته
اگر خواستن میتونن دموی سایت + دسترسی هاست را برام پ خ کنن تا براشون درست کنم

البته 1 تا 2 روز زمان میخوام چون کار خیلی تو دستم دارم

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - sajjad salehi - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ عصر

خب از سرسر استفاده میکنه پس میتونه برای هر مطلب css جداگونه و عکسهای جداگونه بگذاره . این کد رو نباید به فایل css اضافه کنه . همونجا ابتدای مطلب باید قرار بده .

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۷-۹-۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ عصر

یه جوری حرف بزنید منم بفهمم

RE: درخواست افزونه برای نمایش پشت لباس هنگام هاور موس - nakhosoozan - ۸-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ صبح

خودم تونستم انجامش بدم. من این افزونه رو داشتم و خودم خبر نداشتم! ویرایشگر JCE قابلیت Rollover رو داره و با چند تا کلیک تنظیم میشه.