![]() |
|
بالا نیامدن سایت و قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بالا نیامدن سایت و قالب (/thread-16542.html) |
RE: بالا نیامدن سایت و قالب - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ عصر بسته نصبی نمیخواد دوست عزیز،شما اول قالب رو از مدیریت افزونه ها حذف کنید و دوباره همون قالب رو باز ازمدیریت افزونه هانصبش کنید.کار تمومه. البته تو مدیریت قالب،بعضی قالب ها هست که حذف نمیشه باید از مدیریت افزونه ها حذف کنید. موفق باشید. RE: بالا نیامدن سایت و قالب - YasinDesign - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ عصر آقای ندیمی لطف کنید وقتی که یک نفر پاسخ را به مخاطب میده همون پاسخ را برای طرف تکرار نکنید که پست هاتون زیاد بشه شما 2 روزه پشت سر جواب های من همون جواب منو با 4 تا کلمه بیشتر میگید. این spam شناخته میشه از آقای گنجی هم تقاضا دارم رسیدگی کنن. RE: بالا نیامدن سایت و قالب - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ عصر دوست خوب آقای مستر وقتی من پاسخ میدم پاسخ شما رو اصلا نمیبینم،اصلا هم توجه نمیکنم پستهام زیاده یانه،توجه نمیکنم.فقط میخوام به دوستان کمک کنم همین.حاضرم آقای گنجی همین الان همه ی پستها و همه چیزو برام حذف کنه.چون من فقط اینجا اومدم تا چیزهایی که نمیدونمو بدونم. RE: بالا نیامدن سایت و قالب - jsepideh - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر دوستان متشکرم از راهنماییاتون من استایل مورد نظر را حذف و دوباره نصب کردم. متاسفانه دوباره همان اررور را می دهد. یکی از دوستانم می گوید که قالبی که نصب کردم مشکل مفهومی دارد. من 3 ماه است با این قالب کار می کردم و دیروز به این مشکل برخوردم. کمی عجیب است. نظر شما چیست؟ RE: بالا نیامدن سایت و قالب - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ عصر فک نکنم اینطوری باشه. حالا نظر اون کس هم محترم،شاید هم باشه.خب جوملای شما بروز هست؟ RE: بالا نیامدن سایت و قالب - jsepideh - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ عصر جوملای من ورژن 3.3.3 است الان رفتم چندتا تم دیگه گذاشتم آنها هم اررور دیگه میدن پیشنهادتون چیه؟ RE: بالا نیامدن سایت و قالب - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ عصر خب آخرین ورژن جوملا3.3.6هستش شما برید از کنترل پنل جوملاتونو بروز کنید. نتیجه را اعلام کنید. RE: بالا نیامدن سایت و قالب - jsepideh - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ عصر بروز کردم. الان روی تم خودم بذارم یا تم های جوملا؟ تم خودم ارور قبل رو دوباره میده RE: بالا نیامدن سایت و قالب - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ عصر رو تم خودتون بذاریدو امتحان کنید ببینید حل شده،الان جوملاتون نسخه چند شد؟ RE: بالا نیامدن سایت و قالب - jsepideh - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ عصر نه حل نشد. جوملا3.3.6 شد |