![]() |
|
به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا (/thread-16541.html) |
RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - YasinDesign - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ صبح دارم روش کار میکنم منتظر جواب باشید تا 3 الی 5 دقیقه دیگه خب مشکل کار را فهمیدم مشکل از css نیست مشکل از index.php هستش div ها درست چیده نشدن برای همین اینجوری میشه RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ صبح نقل قول: خب مشکل کار را فهمیدمخوب حالا چکار کنم چه تغییراتی بدم RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - YasinDesign - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ صبح درستش کردم روی سیستم خودم مشکل از فایل index.php بوده عکس درست شدشو پیوست کردم براتون. اگر خواستید فایل index.php را پیوست کنید اینجا تا براتون درستش کنم RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ صبح فایل index قالب با نام index-ghaleb.php و فایل index که در آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قرار دارد را با نام index.php پیوست کردم RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - YasinDesign - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ صبح خب ایندکس قالب را به دو صورت ویرایش کردم اول 1 را تست کنید اگه نشد 2 را تست کنید دارم سایتتون را refresh میکنم که نتیجه را ببینم موفق باشید RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ صبح هر دو فایل را امتحان کردم ولی مشکل بیشتر شد و همان طور که میبینید در تمامی صفحات قالب به هم ریخته RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - YasinDesign - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ صبح دسترسی هاست را پ خ کنید تا چک کنم RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ صبح اطلاعات هاست را به ایمیلتان فرستادم RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - YasinDesign - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ صبح ایمیلی برای من نیومده لطفا پ خ کنید صبح چک میکنم شب بخیر RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ عصر پیام خصوصی حاوی اطلاعات هاست را برایتان فرستادم |