![]() |
|
{كاربردي} نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: {كاربردي} نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا (/thread-1613.html) |
RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا 1.5 - ehsansabet - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ صبح (۱۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ صبح)jalalkor نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاربر عزیز اگه یکم دقت کنی ، در جایی که جناب گنجی ماژول رو معرفی کردند ، یه همچین چیزی هستش : ![]() که این یعنی از نسخه 1.5 پشتیبانی میکنه!!! RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا 1.5 - jalalkor - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ صبح می دونم ساپرت میکنه من وقتی نصب میکنم نصفه نصب می کنه میگه نمی تونه فایل رو کپی کنه RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا 1.5 - ehsansabet - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ عصر (۱۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ صبح)jalalkor نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه راهی که به نظر من میرسه اینه که : فایل دانلودی رو اکسترکت (از حالت فشرده خارج) کن. بعد در قسمت نصب ، گزینه نصب از پوشه رو انتخاب و کامپوننت رو از این طریق نصب کن. -------------------------- من روی لوکال تست کردم. به راحتی نصب و بدون هیچ مشکلی کار کرد. اگه بتونم رو هاست هم نصب میکنم و همینجا نتیجه رو میگم. RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا 1.5 - jalalkor - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ صبح خودتون یکبار در 1.5.25 می تونید نصب کنید امتحانش کنید لطفا RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا 1.5 - jalalkor - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ صبح نصب کردین تو هاست خبری نشد لطفا بگید چون من هنوز هم مشکل دارم و نتونستم نصب میشه ولی در هنگام ارسال مطلب در دکمه پایین ویرایشگر انتخاب مجموعه رو می زنم صفحه خطا میاد RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا 1.5 - vahid1363 - ۸-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ عصر سلام من نسخه 2.5 این افزونه رو نصب کردم تو منو کامپوننت قسمت categories این ارور میده -------------------------- 500 - یک خطا رخ داده است کد: Unknown column 'm.aid' in 'field list' SQL=SELECT a.id, a.title, a.alias, a.note, a.published, a.access, a.checked_out, a.checked_out_time, a.created_user_id, a.path, a.parent_id, a.level, a.lft, a.rgt, a.language,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,ua.name AS author_name,count(m.aid) AS articles_count FROM j17_categories AS a LEFT JOIN `j17_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN j17_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN j17_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN j17_users AS ua ON ua.id = a.created_user_id LEFT JOIN `j17_multicategories` AS m ON m.catid = a.id WHERE a.extension = 'com_content' AND (a.published IN (0, 1)) GROUP BY a.id ORDER BY a.lft asc Unknown column 'm.aid' in 'field list' SQL=SELECT a.id, a.title, a.alias, a.note, a.published, a.access, a.checked_out, a.checked_out_time, a.created_user_id, a.path, a.parent_id, a.level, a.lft, a.rgt, a.language,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,ua.name AS author_name,count(m.aid) AS articles_count FROM j17_categories AS a LEFT JOIN `j17_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN j17_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN j17_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN j17_users AS ua ON ua.id = a.created_user_id LEFT JOIN `j17_multicategories` AS m ON m.catid = a.id WHERE a.extension = 'com_content' AND (a.published IN (0, 1)) GROUP BY a.id ORDER BY a.lft asc LIMIT 0, 100 Unknown column 'm.aid' in 'field list' SQL=SELECT a.id, a.title, a.alias, a.note, a.published, a.access, a.checked_out, a.checked_out_time, a.created_user_id, a.path, a.parent_id, a.level, a.lft, a.rgt, a.language,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,ua.name AS author_name,count(m.aid) AS articles_count FROM j17_categories AS a LEFT JOIN `j17_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN j17_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN j17_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN j17_users AS ua ON ua.id = a.created_user_id LEFT JOIN `j17_multicategories` AS m ON m.catid = a.id WHERE a.extension = 'com_content' AND (a.published IN (0, 1)) GROUP BY a.id ORDER BY a.lft ascچطور این مشکل برطرف میشه؟ نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا - farokh110 - ۶-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ عصر حالا اگه بخوایم یک مطلب را در چند مجموعه انتخاب کنیم باید چی کار کرد؟ آیا موقع نمایش در منوها مشکلی پیش نمیاد/؟ RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا - mahan - ۷-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ عصر (۶-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ عصر)farokh110 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود بر شما لطفا سوال خود را در تایپیک مجزا بپرسید تا سریعتر به نتیجه برسید از کدام افزونه استفاده کرده اید و مشکل چیست نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا - mohamed92 - ۹-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ صبح با سلام به همه پارس جومی های گل من این کامپوننت رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم وقتی میام یک مطلب رو از طرق این کامپوننت به یه مجموعه دوم نصبت می دم و توسط ماژولی مثل آخرین اخبار مجموعه دوم رو نمایش می دم اما اون مطلب نمایش داده نمیشه ممنون می شم اگه راهنمایی بکنید RE: نمايش يك مطلب در چند مجموعه با Multicategories سازگار با جوملا - sn_banitaba - ۱۴-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ عصر برای جوملا 3 چی پیشنهاد میدید؟؟؟ |