![]() |
|
مشکل در سی اس اس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در سی اس اس (/thread-15897.html) |
RE: مشکل در سی اس اس - toorej - ۲۶-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ عصر دوست عزیز یادگیری زبان جاوا کار یک روز یا دوروز نیست ولی بهر حال میتونید به این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراجعه کنید یا این فایل رو هم مطالعه کنید RE: مشکل در سی اس اس - Zudia - ۲۷-۵-۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ صبح سلام ببخشید که دیر شد زبان جاوا پیچیدست ولی چیه که از دست آدمیزاد برنیاد به هر حال همونطوری که دوستمون گفتن زبان جاوا کار یکی دو روز نیست ولی امید وارم با این آموزش بتونید کارتون رو راه بندازید: شب آمادش میکنم و میزارمش الان باید برم بیرون ![]() ![]() ![]()
RE: مشکل در سی اس اس - یاسر - ۲۸-۵-۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ عصر دستتون درد نکنه دوستان zudia عزیز بی صبرانه منتظر اموزش شما هم هستم تشکر از همه دوستان RE: مشکل در سی اس اس - Zudia - ۲۸-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ عصر سلام اولا واقعا معذرت میخام که دیر به دیر جواب میدم چون ی کمی سرم شلوغه (به هر حال معذرت میخام ) **************************************************************************** حالا آموزش :(ی کمی ممکنه برا شما سخت باشه چون تا به حال با جاوا اسکریپت کار نکردید ولی من سعی کردم تا حدی که میتونم ساده تر بگم و به هر حال اگه میخاین به هدفتون برسید باید یاد بگیرید دیگه ! چیکارش میشه کرد!!!) به هر حال باید منبع جاواسکریپت سایت خود را پیدا کنید و کد هایی که اینجا هست رو به اونجا باکمال دقت و حوصله وارد کنید چون بعضی وقتا ی دونه فاصله تو جاوا باعث میشه همه کد ها کار نکنن -------------------------------------------------- عکس رو ببینید.... البته سعی کردم شبیه اون چیزی باشه که شما میخاین ها چون دمو قرار نداده بودید ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: مشکل در سی اس اس - یاسر - ۲۹-۵-۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ عصر دست گلت درد نکنه مفهومش برام زیاد سخت نبود دستورات بدنه که تقریبا شبیه css بود خود جاوا هم مشابه سی و سی++ هستش اما یه سوال مهم این کدها رو کجا باید بنویسم؟؟؟؟ البته بگم من با همون سی اس اس تونستم این منو رو درست کنم اما بد نیست اینم یاد بگیرم بازم تشکر RE: مشکل در سی اس اس - یاسر - ۱-۶-۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ عصر دوستان محترم در خصوص مشکلی که گفتم بنده مشکلم حل شده بود تا اینکه تو موقعیت کنار این منو متن گذاشتم الان وقتی این منو بازمیشه متنها هم حرکت میکنن ایا میشه کاری کرد که وقتی منو باز میشه روی متنهای قرار بگیره و اونا رو بهم نریزه و جلو عقب نکنه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید RE: مشکل در سی اس اس - صدرا حسابی - ۳-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ عصر position زیر منو باید absolute باشه تا این مشکل پیش نیاد اگه دموی آنلاین بزارید دقیق تر می شه راهنماییتون کرد. RE: مشکل در سی اس اس - یاسر - ۴-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ عصر چجوری میشه یه دمو از لوکال تهیه کرد من بلد نیستم RE: مشکل در سی اس اس - صدرا حسابی - ۴-۶-۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ عصر منظور اینه که سایت رو باید آپلود کنید در جایی که ما هم دسترسی بهش داشته باشیم و کدهارو بررسی کنیم. RE: مشکل در سی اس اس - یاسر - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ صبح به چشم حتما من نمیدونم قبلا رو گوشی سایتم رو درست باز میکرد اما الان بهم ریخته اس بخاطر دستور خاصی هه؟ شایدبخاطر دستورات انیمیشن هستش ایا پیشوند خاصی مثل موزیلا و اپرا میخواد؟ |