![]() |
|
جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css (/thread-15671.html) صفحهها: 1 2 |
RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Niko - ۳۱-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ عصر عزیزان من دقیقا همین قالب را دارم روش کار میکنم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فقط کد زیر را اضافه کردم کد: .maincol .cont{RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Niko - ۱-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ عصر عزیزان دمو هم گذاشتم RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Niko - ۵-۵-۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ صبح پیشاپیش عیدتان مبارک ![]() کماکان منتظر اساتید RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Niko - ۸-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ عصر
RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - vahid.exe - ۹-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ صبح سلام. ببینید باید حتما دمو سایت خودتون را بدید. با دمو نسخه نمایشی سایت سازنده نمیشه دقیق بررسی کرد. اگر سایتتون روی لوکال هست پس فعلا صبر کنید و هر وقت انتقال دادید روی هاست این مورد را پیگیری کنید. یا علی
RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Niko - ۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ صبح برادر من اصلا کد های خودمو پاک کردم ! همین قالب سازنده را میخوام بزارم فقط میخوام پستها جدا باشن دورش خط دار باشه help plz... RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Reza Ganji - ۲۱-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ عصر دمو سایت خودتون رو باید بزارید تا کدهایی که میدن و شما روی سایت تست میکنید ببینند و اگر مشکل داشت بررسی کنند. لطفا رعایت کنید و دمو سایت خود را قرار دهید. RE: جدا کردن مطالب در جوملا2.5 با css - Niko - ۲۲-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ عصر دوستان حداقل میشه یه سایتی بهم معرفی کنید که جوملا باشه و پست هاش شبیه دیجیاتو از هم جدا باشه مثل اینکه تو جوملا امکانش نیست اقای گنجی اخه دقیقا کپ همون دمو هست شما رو همون دمو کد ها را بدید من تو لوکال میزنم مشکلی باشه شات میدم |