پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html)
+----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 1.5 (/forum-13.html)
+----- موضوع: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate (/thread-151.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - minotum - ۹-۱۱-۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ عصر

سلام
برای فارسی شدن تاریخ ارسال خبر در جوملا 3.3 چیکار میشه کرد؟

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - Reza Ganji - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ صبح

درود
اگر از جوملای فارسی استفاده کنید شمسی هست.میتونید بسته زبان فارسی را نیز نصب کنید تا تاریخ هم شمسی شود.

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - minotum - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ صبح

جوملای فارسی ساز رو نصب کردم
اپدیتشم کردمولی تاریخ از این مدلیاس که 3 روزو فلان قد پیش نوشته شده
میتونید خودتون ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فارسی ساز خاصی باید نصب شه ؟
من از خود جوملا زبان فارسی رو نصب کردم
ولی الان تاریخ فارسی ندارم جوملام نسخه 3.3.0 هست

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - Reza Ganji - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ عصر

این مربوط به جوملا نیست و به افزونه ای که استفاده شده ربط داره

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - minotum - ۱۱-۱۱-۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ صبح

خوب افزونه مناسب چیه؟

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - Reza Ganji - ۱۱-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ صبح

باید افزونه های مختلف جوملا رو تست کنید ببینید کدام خبرهارو مانند همین افزونه فعلی نمایش میده.
ماژولی که در بسته استفاده شده مدت زمان ارسال خبر رو نشون میده نه تاریخ ارسال.

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - minotum - ۱۱-۱۱-۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ عصر

دقیقا مشکلو همینه که گفتید من تاریخ ارسالو برای نمایش احتیاج دارم
متاسفانه افزونهای پیدا نکردم که امتحان کنم
شما افزونهای میشناسید که این کارو بکنه ؟

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - Reza Ganji - ۱۲-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ صبح

درود
ببینید ماژول های زیادی هستند مانند آیدا نیوز و گلوبال نیوز و...
باید ببینید کدام امکاناتش بدرد شما میخوره.

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - minotum - ۱۲-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ عصر

کااملا حق با شماست
من افزونه ای نمیشناسم که امتحانش کنم
پیشنهاد شما چیه؟

RE: ماژول تاریخ شمسی نسخه 3 (رایگان) از سایت plustemplate - minotum - ۲۳-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ صبح

همچنان مشکل من پابرجاست
میتونید کمکم کنید؟