![]() |
|
(هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری (/thread-14233.html) |
RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - janaga - ۶-۱-۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ صبح نه دوست عزيز مشكل از تنظيمات انتشار يا نمايش در صفحه خاص نيست. اگه لازمه اطلاعات سايت رو بدم برين ببينين. RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - janaga - ۹-۱-۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ عصر کسی نیست جواب بده؟ چرا هر چی تو موقعیت های مختلف سایت قرار میدم نمایش داده نمیشه؟ RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - Reza Ganji - ۱۰-۱-۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ عصر اگر مشاهده کرده باشید دوستان با این قالب بسته هم درست کرده اند شما چک کنید در هنگام انتشار ماژول موقعیت و سایر موارد را صحیح انجام داده اید. RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - janaga - ۲۸-۱-۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ عصر همه چی رو چک کردم. دوستان هر کدوم میخوان بگن تا یوزر و پس سایت رو بدم خودشون برن امتحان کنن. RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - vahid.exe - ۲۹-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ عصر سلام. اگر هنوز مشکل شما پابرجاست اطلاعات مدیریت جوملا را برام پ.خ کنید تا بررسی کنم. یا علی RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - soldooz - ۳۱-۱-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ صبح مشخصات را بفرستید لطفا RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - heroesofnew - ۳۱-۱-۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ عصر آقایون من مشکل دوستمونو فهمیدم دوست عزیز قالب شما موقعیت right نداره موقعیت های قالب شما به شرح زیره کد: menuشما توی جوملا نمایش موقعیت های قالب را روی بلی قرار بده و با آدرس زیر ببین اون قسمت مورد نظرت اسم موقعیتش چیه و ماژول را توی اون فعال کن کد: http://zolalevahy.ir/joomla/?tp=1موفق باشید RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - janaga - ۵-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ عصر آقا وحید یوزر و پس رو براتون فرستادم. heroesofnew عزیز، ماژول ها رو تو موقعیت هایی که گفتین هم امتحان کردم ولی باز نشون نداد. اما اینکه فرمودین نمایش موقعیت های قالب رو روی بلی قرار بدم رو نمی دونم چطوری باید اینکار رو بکنم. بی زحمت راهنمایی کنین. RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - vahid.exe - ۵-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ عصر (۵-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ عصر)janaga نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با سلام قالب مشکلی نداره و برای تست ماژول آمار سایت را در موقعیت راست فعال کردم. همچنین نمایش موقعیت های قالب را واستون فعال کردم و شما میتونید با ورود به لینک زیر نام دقیق موقعیت های قالب را ببینید و ماژول های خودتون را در موقعیت های دلخواه فعال کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای غیر فعال کردن نمایش موقعیت ها نیز می توانید با ورود به مدیریت قالب ها روی گزینه "تنظیمات" در سمت چپ صفحه کلیک کنید و گزینه "نمایش موقعیت های قالب" را روی غیر فعال قرار دهید. راستی دریافت پیام های خصوصی را غیر فعال کردید و نتونستم در پ.خ جوابتون بدم. موفق باشید یا علی RE: (هدیه) دانلود قالب (خدا) برای جوملا 2.5 مناسب برای وب سایت های مذهبی و هنری - janaga - ۵-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ عصر ممنون خيلي زحمت كشيدين. يه سوال ديگه هم دارم. چطوري ميتونم جاي موقعيت جستجو رو تغيير بدم؟ ميخوام در قسمت پايين سمت چپ هدر سايت باشه. البته خودم تونستم از سمت راست ببرم به چپ ولي اينكه چيكار كنم كه بياد پايين تر رو بلد نيستم. |