![]() |
|
درخواست پشتیبانی تیکت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست پشتیبانی تیکت (/thread-1319.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست پشتیبانی تیکت - مرتضی محمدجانی - ۲-۴-۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ عصر بله درست گفتید منم همین کارو کردم ولی چه بعد و چه قبل انجام دادنش این کد امنیتی قابل خواندن نشد یعنی بالا نمیاد مسیرش و هم نمیدونم می خواستم بدونم میشه کاری کرد که نیاز به وارد کردن کد امنیتی نباشه یعنی کلا این قابلیت و ازش گرفت یا بشه کاری کرد که بشه ازش استفاده کرد مثلا بشه یه جا از کد های کامپوننت و حذف یا اضافه کرد تا این قابلیت ازش حذف شه ؟ منظور از کد امنیتی antispam که برای نفرستان اسپم استفاده میشه RE: درخواست پشتیبانی تیکت - مرتضی محمدجانی - ۳-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ صبح کسی نیست که بتون در این باره کمک کنه نیاز شدید دارم مشکل اینه که کد امنیتی لود نمیشه تا در قسمت مشخص شده وارد کرد میخواستم بدونم راهی برای این مشکل هست تا بشه فعالش کرد یا حداقل چجوری میشه که کد امنیتی رو از کامپوننت حذف کنم RE: درخواست پشتیبانی تیکت - Mojtaba Pordel - ۳-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ صبح سلام بايد تو تنظيمات كامپوننت چنين گزينه اي وجود داشته باشه. اگه نداره، برداشتنش از تو فايل هاي كامپوننت كار راحتي نبايد باشه. به هر حال اگه مايليد اطلاعات ادمين سايت رو برام پخ كنين تا كامپوننت رو يه بررسي بكنم. |