![]() |
|
ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider (/thread-12128.html) صفحهها: 1 2 |
RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - hirbod - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ صبح 2.5.16 RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - hirbod - ۲۸-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ صبح من ازنسخه 2.5.16 جوملا دارم استفاده میکنم وتمام پوزیشن هارو امتحان کردم ولی همانطور که در عکس ضمیمه شده ملاحضه میکنید اسلاید شو در پایین منو قرار نمی گیره!؟ RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - Reza Ganji - ۲۸-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ صبح آدرس سایت رو باید قرار دهید !! ممکنه منو را موقعیت مناسبی قرار ندادید یا موقعیت دیگری نیز موجود هست. جوملای خودتون هم به 2.5.22 بروز رسانی کنید چون ممکنه هک شوید. RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - hirbod - ۲۸-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ صبح http://www.iranposh.ir در ضمن قالبو با ارتیستر زدم! RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - barahooei - ۱۲-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ عصر سلام منم هر کاری میکنم تصاویر رو نشون نمیده RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - Reza Ganji - ۱۳-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ عصر آخرین نسخه را دانلود و تست کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممکنه مانند برخی از افزونه ها با زبان های RTL مشکل داشته باشه.در این صورت باید به سازنده گزارش کرد. RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - saraen - ۱۳-۹-۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ صبح با سلام من از این ماژول استفاده کردم ولی بعد از اینکه نمایش عکس هاتموم میشه همون عکس ها بصورت کوچک در بالا سمت چپ نمایش میده. علت چیست؟ و راه حل این مشکل رو میخوام. ممنون میشم RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - vorojax - ۲-۱۰-۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ صبح با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بسیار سایت مفید وخوبی دارید و من خیلی از این سایت یادگرفتم ممنون دوستان یه ماژول اسلاید شو مطالب خوب و ساده می خواستم ، هر چی نصب می کنم شکیل نیست. |