![]() |
|
تغیر فوتر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغیر فوتر (/thread-1132.html) صفحهها: 1 2 |
RE: تغیر فوتر - Reza Ganji - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ عصر براي ساخت بسته نصبي بعد از گرفتن بك اپ فايل را با همان فرمت دانلود كنيد و سپس برروي سيستم توسط نرم افزار همين سازنده كه مخصوص باز كردن فايل هاي با فرمت jpa است اكستركت كنيد و سپس با فرمت زيپ فشرده كنيد! براي دانلود تمامي افزونه هاي اين سايت در انجمن سرچ كنيد! RE: تغیر فوتر - محمد آهنگی - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ عصر ممنون امتحان میکنم ببینم چی میشه .من بدون مشکل این افزونه رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا با فرمت zipقبول نمیکنه RE: تغیر فوتر - madadii - ۱-۳-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ عصر ببخشید که اسپم می کنم : دوست عزیز همانطوری که آقای گنجی گفتند با نر افزار فوق می توانید آن را به فرمت زیپ تبدیل کرده و استفاده کنید . در ضمن فکر کنم این موضوع قبلا در انجمن بحث شده و حتی نرم افزار فوق را خود من برای دانلود قرار دادم . لطفا قبل از ایجاد پست جدید در انجمن سرچ کنید . اینجا را نگاه کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و همینطور : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تغیر فوتر - soldooz - ۲-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ صبح من برای راحتی همه دوستان یه پیشنهاد دارم امیدارم دوستان ناراحت نشوند کاربران عزیز برای ویرایش شما می توانید تمامی فایلها را در نرم افزار NP++ باز و مطلب خود را find کنید بعد از پیدا کردن مطلب جدید را می توانید replace کنید به همین راحتی |