![]() |
|
اینترو طرح پست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: طراحی وب (/forum-21.html) +--- انجمن: قالب های HTML (/forum-124.html) +---- انجمن: صفحات اینترو (/forum-126.html) +---- موضوع: اینترو طرح پست (/thread-10142.html) صفحهها: 1 2 |
اینترو طرح پست - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ صبح دوست عزیز مشکلاتتون رو در یک پست جدید مطرح بفرمایید یا علی اینترو طرح پست - kmkm - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ عصر سلام ببخشید من اگه بخوام عکس های این اینترو رو عوض کنم باید چیکار کنم ؟ اینترو طرح پست - khorami - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ عصر دوست عزیز در پوشه ایمیجش عکساش هست میتونی از اونجا تغییرش بدی RE: اینترو طرح پست - sadeghi - ۱۹-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ صبح ممنون از آقای حمزه زاده بابت این طرحشون اما این اینترو با اکسپلورر مشکل داره درواقع در اکسپلورر عکسهاش نشون داده نمیشه! باید چی کار کرد؟ RE: اینترو طرح پست - سعید حمزه زاده - ۱۹-۷-۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ عصر دمو قرار بدید بشه بررسی کرد چون بنده با IE نسخه 8 و 9 هیچ مشکلی و ندیدم یا علی RE: اینترو طرح پست - sadeghi - ۱۹-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ عصر تصویر زیر رو نگاه کنید. با اکسپلورر نسخه 9 ، دموی اینترو رو باز کردم. عکس وسط صفحه نشان داده نمیشه. RE: اینترو طرح پست - mosafer91 - ۲۲-۵-۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ صبح اگه بخوام دکمه ها ajax شن و با کلیک روی یکیشون بره به یه صفخه در همین قالب، بدون اینکه رفرش شه ؛ چه کنم ؟ تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |