![]() |
|
{ويژه} بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: بسته های نصبی جوملا 2.5 (/forum-123.html) +---- موضوع: {ويژه} بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم (/thread-10051.html) |
بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - antisch - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ صبح با تشکر از شما آیا به درد سایت های خبری می خوره ؟ بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - sasanu - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ صبح بستگی به شما داره اگر منظور سایت حرفه ای خبری باشه جواب خیر هست برای این منظور قالب های حرفه ای دیگری موجود هست این قالب اختصاصی برای سایت خبری و مجلات نیست در صورتیکه سایت مورد نظر شما نیاز به موقعیت های زیاد نداشته باشه میتونید از همین قالب هم استفاده کنید بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - antisch - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ صبح هر چقدر می گردم یه قالب خوب خبری پیدا نمی کنم تو پارس جوم لطف می فرمایید لینک بدید؟ برای جوملا 2.5 بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - سعید حمزه زاده - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ صبح دوست گلم در گوگل هم جستجو بفرمایید قالب خبری جوملا 2.5 خیلی خیلی قالب میاد که بیشترشون فارسی و راستچین هم شده جستجو کنید و از بین گزینه های موجود طرح مورد نظرتون رو دانلود و استفاده بفرمایید در نظر داشته باشید در قالب های انگلیسی هم میتونید بگردید و قالب مورد نظرتون رو پارسی و راستچین کنید مطمئن باشید برای راستچین کردن هم اگر کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم یا علی بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - tjpltd - ۱۸-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ عصر سلام دوستان من امروز هر چه سعی کردم نتونستم این بسته را دانلود کنم. ایراد 404 را به من نشون میداد و میگفت که این صفحه روی سرور نیست. بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - Reza Ganji - ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ صبح لینک رو تصحیح میکنیم.فکر میکنم بعد از تغییر سرور دچار مشکل شده. بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - tjpltd - ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ عصر ممنون سلجوقی بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - p30pes.ir - ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ عصر ببخشید این قالب فارسیه؟ ماژول هاش رو هم همراه داره؟ لینک هم مشکل داره. RE: بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - ali110110 - ۱۰-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ عصر [align=right]سلام لینک مشکل دارد RE: بسته نصبی قالب تجاری Sanity هدیه رایگان پارس جوم - Reza Ganji - ۱۰-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ عصر درود امروز لینک رو اصلاح میکنم.فایل موجود هست اما بخاطر ری دایرکت شدن صفحه اصلی پارس جوم قابل دانلود نیست |