![]() |
|
هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی (/thread-9759.html) |
هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - rezaetemadi - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ عصر با تشکر از گروه آنلی پلاس حتما نام کامپوننت RS TICKETS PRO را شنیده اید ، پس دیگر من معرفی اش نمی کنم ! گروه آنلی پلاس برای این کامپوننت قالب جدیدی تعریف کرده که من برای شما قرار می دهم ! [attachment=5557] هدیه چهارم + RS TICET PRO همراه با قالب جدید - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر ممنون از معرفیتون دوست عزیزم اما یک سوال! آیا این بسته خود آر اس تیکت رو هم داره یا فقط فایل قالب هست؟ و اینکه اگر خود کامپوننت هم همراهش هست، آیا مثل نسخه رایگانی که در برخی سایت ها معرفی شده و تاریخشون مشکل داره و نمایش نمیده هست یا تاریخ فارسی رو نمایش میده؟
هدیه چهارم + RS TICET PRO همراه با قالب جدید - rezaetemadi - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ عصر این بسته کامل است همراه با RS ticet + تقویم فارسی نسخه کاملش است ! هدیه چهارم + RS TICET PRO همراه با قالب جدید - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ عصر پس بزن لایکو به افتخارش ![]() بسیار خوب بود هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - mal2moh - ۲۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ صبح وقتی تاریخش مشکل داشته باشه کارایی نداره هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - leksoz - ۱۶-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ عصر یه اموزش کوچولو بدین RE: هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - soheil3240 - ۷-۸-۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ صبح وقتی شماره ثبت میخواد، چیکار کنم؟ درضمن، عرض فروم ارسال تیکت و داشبورد از عرض سایت من بزرگتر هست. برای این چیکار کنم؟ RE: هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - mr.lvlrf - ۲۲-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ صبح درود آیا این افزونه روی جوملا2.5 و 3 کار میکنه؟ RE: هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - shaban532 - ۲۳-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ صبح دوست عزیز اگه انجمن مزبوطه رو نگاه کنید،نوشته الحاقات جوملا 2.5. اونوقت شما میگید روی جوملا 2.5 نصب میشه؟!؟ در مورد جوملا 3 هم معمولا نصب میشه ولی...!!! (روی 2.5 نصب کنید) موفق باشید RE: هدیه چهارم + RSTickets!Pro همراه با قالب جدید و تقویم فارسی - mehdininja - ۲۶-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ صبح سلام آیا نمیشه بدون عضویت تیکت زد ؟ |