![]() |
|
مشکل با اکسپلورر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با اکسپلورر (/thread-9382.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل با اکسپلورر - pop3 - ۲۲-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ عصر سلام من مدرسه جومینا رو روی سایتم بدون مشکل نصب کردم . خیلی خوب توی فایرفاکس کار می کنه .... اما به محض بازکردن با اکسپلولر فقط چند ثانیه سایت نمایش داده می شه و سپس کلا خطا و بسته شدن سایت و مشاهده صفحه ای که وقتی اینترنت وصل نیست اون صفحه مشاهده می شه ..... لطفا کمکم کنید ... خیلی واجبه واسم .... مشکل با اکسپلورر - crystali - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ صبح دوست عزیز احتمالا ورژن اینترنت اکسپلورر شما پایین هست به همین خاطر سایت بسته میشه مشکل با اکسپلورر - alim123 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ صبح دوست گرامی سعی کنید موقع مطرح کردن مشکلاتتون حتما دمو انلاین هم از سایتتون بدین تا بهتر بشه نظر داد اینجوری نمیشه نظر قطعی داد. مشکل با اکسپلورر - Reza Ganji - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ صبح در کل کاریش نمیشه کرد چون اینترنت اکسپلورر شش کلا از رده خارج هست و حتی یک درصد کاربران هم استفاده نمیکنند. ضمن اینکه تاپیک رو در انجمن مشکلات عمومی می باید مطرح میکردید که منتقل شد. اگر خیلی این قضیه مهم هست باید افزونه ای جایگزین برای مدیریت مدارس پیدا کنید که بعید میدونم افزونه مناسب و رادستی مثل این پیدا کنید. مشکل با اکسپلورر - tootferangi - ۲۹-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ عصر سلام سایت من هم با اکسپلورر ناقص باز میشه چیکار کنم؟ میشه شما هم امتحان کنید؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشکل با اکسپلورر - Reza Ganji - ۲۹-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ عصر تو سایت شما مطلب و افزونه خاصی نیست ولی با نسخه 8 اکسپلورر درست باز میشه. RE: مشکل با اکسپلورر - Zhyar - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ صبح درود بهترین راه حلش اینه که اخطار بدید به کسانی که با اینترنت اکسپلورر میان این پلاگین بهت کمک میکنه برای اینکار مشکل با اکسپلورر - tootferangi - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ صبح متاسفانه نمي تونم نصبش كنم خطا ميده ميگه: خطا! فایل نصب XML جوملا! در این بسته یافت نشد. چي كار كنم؟ مشکل با اکسپلورر - tootferangi - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ عصر سايت مو با سه تا كامپيوتر مختلف و مرورگر اينترنت اكسپلورر 8 باز كردم بد نشون ميده ولي شما ميگيد مشكلي نداره. با موزيلا هم ميشه باز كنيد تا تفاوت شو ببينيد؟ مشکل با اکسپلورر - mahan - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ عصر درود بر شما احتمالا قالب را با آرتیستر کار کرده اید! پیشنهاد می کنم از قالب های آماده استفاده کنید و آنرا با توجه به سلیقه خود شخصی کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |