![]() |
|
پرسش و پاسخ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پرسش و پاسخ (/thread-5763.html) صفحهها: 1 2 |
پرسش و پاسخ - razie - ۸-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ عصر باسلام دوستان این آدرس را ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به نظر شما آقای مرتضی از چه افزونه ای استفاده کرده است؟ کسی آن را دارد. اقای مرتضی راهنمایی کنید. با تشکر RE: پرسش و پاسخ - ehsansabet - ۸-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ عصر سلام! از افزونه Phoca Guestbook استفاده شده ، که البته کار اصلیش فکر کنم دفتر مهمان هستش. RE: پرسش و پاسخ - Pourdaryaei - ۸-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ عصر برای پرسش و پاسخ میتونید از کامپوننتهای زیر استفاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ - razie - ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ صبح کسی ندارد همین جا برای دانلود بزارد؟ RE: پرسش و پاسخ - Reza Ganji - ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ صبح لطفا درخواست ها رو در انجمن مربوطه مطرح کنید.تاپبک منتقل شد. از آدرس های زیر میتونید دانلود کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ - Pourdaryaei - ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ صبح من کامپوننت ASK همون پرسش پاسخی که شبیه سیستم یاهو هست رو فارسی کردم ولی با جوملای مشکل داره ، با جوملای :j17: هم تست زدم مشکل داشت ! ولی با :j16: تست نزدم ... البته این مشکلاتی که من بهشون بر خوردم رو کسی گزارش نکرده بود ، اگر میخواید بزارم تست کنید شاید جواب بده RE: پرسش و پاسخ - razie - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ صبح (۹-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ صبح)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر زخمتی نیست بزارید. دوستان این هایی که شما گفتید را همگی نصب کردم اگر زحمتی نیست همان نسخه ا ی را که گفتم را برای دانلود بزارید من این افزونه را مورد نیاز داردم RE: پرسش و پاسخ - Pourdaryaei - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ صبح این هم از کامپوننت ASK سازگار با جوملای :j16: :j17: ولی من یه سری مشکلاتی داشتم باهاش ، شاید از نسخه جوملا باشه RE: پرسش و پاسخ - razie - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ صبح با جوملا 1.5 سازگاری نداره؟!؟!؟!؟1 RE: پرسش و پاسخ - Pourdaryaei - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ صبح نداره نه ، ولی فکر کنم EasyDiscussion با همه نسخه های جوملا سازگاری داشته باشه . البته تجاریه |