![]() |
|
افزونه خبرنامه جوملا jNews - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: افزونه خبرنامه جوملا jNews (/thread-2262.html) صفحهها: 1 2 |
افزونه خبرنامه جوملا jNews - صابرمحمدی - ۳۰-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ عصر کامپوننت jNews یک سیستم خبرنامه حرفه ای می باشد که باعث افزایش تعامل کاربران سایتتان با شما خواهد بود و شما به سادگی میتوانید به محض ارسال یک پست جدید به سادگی چند کلیک کاربران خود را از مطالب جدید سایت خود آگاه نمایید ، ویژگی های این افزونه 1-ارسال میل به یک یا چند لیست 2-ظاهر بهینه و استفاده از کتابخانه های حرفه ای جاوااسکریپت 3-امکان ایجاد قالب های میل و مدیریت آنها 4-تنظیم سیستم به طوریکه کاربران هنگام ثبت نام به صورت خودکار مشترک یکی از لیست های میل شوند 5-ایمپورت لیست میل با فرمت csv و ....... نسخه ضمیمه شده در تمامی نسخه های جوملا نصب و عمل خواهد کرد RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - dietsobhani - ۲۰-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ صبح سلام از زحماتتان بسیار سپاسگذارم بدرود فروهر نگهدارتان باد RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - britneyfarsi - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ عصر الان این خبرنامه ، ایمیلایی که ارسال میشه راست چین هست ؟ RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - صابرمحمدی - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر دوست گرامی تست کنید RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - علی فاطمی - ۵-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ عصر (۲۹-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ عصر)britneyfarsi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزيز اگه شما اين افزونه رو تست کردين و راضی بودين اينجا اعلان کنيد که من هم ازش استفاده کنم RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - mal2moh - ۹-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ عصر میتونه لیست ایمیل چک کنه که کدوم ها درسته یا نه ؟ RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - memare-ahvaz - ۱۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ صبح تصور نمی کنم بتونه،اما بهتره شما هم امتحان کنید RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - senobary - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح با سلام به دوستان عزیز من نصب کردم ولی نتوانستم تنظیمات و با ان کار کنم لطفا اگه ممکن است راهنماییم کنید تشکر RE: افزونه خبرنامه جوملا jNews - senobary - ۲۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ عصر با سلام لطفا اگه کسی اشنایی با تنظیمات این ماژول داره منو راهنماییم کنه واقعا گیج شدم لطفا راهنماییم کنید با تشکر افزونه خبرنامه جوملا jNews - mal2moh - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ عصر سلام افزونه بسیار عالی هست چندتا مشکل دارم اول اینکه من با ار اس فورم ثبت نام انجام می دم اما کسانی که ثبت نام می کنند به لیست این افزونه اضافه نمیشن؟ دوم اینکه در پای ایمیل هایی که میفرسته لینکش هست چطور برش دارم ؟ بله بررسی کردم میتونه ایمیل های با دامنه نامعتبر رو از لیست حذف کنه که قابلیت بسیار خوبی است |