![]() |
|
قرار دادن دو بنر کنار هم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قرار دادن دو بنر کنار هم (/thread-15869.html) صفحهها: 1 2 |
قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۱۷-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ صبح باعرض سلام خدمت دوستان و اساتید بنده میخوام دوتا بنر رو کنار هم در یک تگ قرار بدم و اونو در یک موقعیت ماژول در قسمت هدر قرار بدم مثل این عکس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اما دوتا عکس روی هم قرار میگیرند از دوستان خواهش میکنم اگر کد خاصی رو باید اضاف کنم اون کد رو به بنده بدن ممنون RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - azarp - ۱۷-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ صبح دوست عزیز کد نمیخواد شما کافیه یک ماژول از نوع اچ تی ام ال سفارشی درست نمایید و دوتا تصویر یا آگهی که مد نظرتون هست رو کنار هم قرار دهید اگه خواستید هم میتونید لینک دهید به صفحه خاص چنانچه تداخلی در سایت شما وجود دارد از جدول هم میتونید استفاده نمایید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به هر حال مشکلی داشتید نتونستید کافیست کد زیر را در داخل ماژول سفارشی وارد نمایید کد: <table style="width: 539px; height: 22px; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0">RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - سعید حمزه زاده - ۱۷-۵-۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ عصر بهترین کار ایجاد table با 2 ستون و یک سطر در ماژول html دستی هست در هر یک از ستون ها هم یکی از تصاویرتون رو قرار بدید و لینک مورد نظرتون رو هم بهش اختصاص بدید عرض table رو هم 100% بزارید تا با تغییر اندازه صفحه مشکلی در نمایش رخ نده یا علی RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۱۷-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ عصر بنده اون کد رو در یک ماژول HTML وارد کردم ولی در صفحه اصلی اینجوری نمایش میده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - azarp - ۱۷-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر داخل ماژول یه دکمه درج کد اچ تی ام ال هست شما باید اونو بزنید و کد را داخل اون قرار دهید نه به شکلی که الان وارد کردید RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۱۸-۵-۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ صبح دوستان مشکل حل شد ولی چندتا مشکل دیگه هست یکی اینکه چطور به بنر لینک بدم و دوم اینکه چرا بنر از قالب میزنه بیرون بنده عرض رو هم 100 گذاشتم اما اینطوری میشه از قالب میزنه بیرون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم آدرس اون صفحه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ صبح باعرض پوزش بابت اسپم دوستان کسی نیست که این کد رو اصلاح کنه RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - Zudia - ۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ صبح دوست عزیز تو فایل template .css تو سطر 608 برا td اینارو بزن بره: 1-اول از همه padding:5px; رو حذف کن 2- بعد اینارو اضافه کن padding-bottom:10px; padding-left:10px; در ضمن کد هایی که نوشتید یا قالبتون دارند استاندارد نیست ها از ما گفتن بود ی فکری براش بکن فردا برات دردسر میشه RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ صبح منظورتون از دردسر شدن چیه کدای قالب چه اشکالی دارند؟ RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - Zudia - ۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ صبح ببینید اگه کد هاتون سالم و استاندارد بودن اون کادری که صحبتش هست هیچوقت اون مقدار از دیو اصلی نمیزد بیرون (بدون اینکه margin-left اون منفی باشه (جالب اینجاست که margin-left اصلا نداشت!!!))تا شما رو هم به درد سر بندازه جالا این اول کاری بود که ی مشکل کوچیک محسوب میشه بعد ها شاید مشکلات بزرگتری پیش بیاد البته شاید هم نیاد........ ی پیشنهاد هم بدم سایت شما ی ایراد اساسی داره شما خودتون رو جای کاربر بزارین وارد ی سایت میشین به نام کفشدوزک آبی اسکرول میکنین پایین مطالب نمایش داده میشه ی کمیشو میخونین مث اینکه مطالب خوندنیه (مثلا مطلب چون از گوگل هستش و کی میاد وقتشو برا گوگل نمیزاره که بفهمه تو دنیا چی میگذره... ) بعد تو ذهنتون تصور میکنین که فک کنم مطلب بعدی در مورد ی مطلب مهم دیگه باشه از شرکت های معتبر و نامی جهان ولی یه دفعه میبینی ****آهنگ جدید منتشر شد از گرومپت (امروزه هر کی بلند میشه ببخشید شلوارشو میکشه بالا اسمش خواننده ست) ****** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بله دوست عزیز این همه مقدمه من فقط به خاطر این بود که سایت شما دسته بندی درست نداره بهتره برا قسمت آهنگ ها ی قسمت جدا کنید و برای دسته های دیگه به ترتیب .... در ضمن برا گرافیک سایتتون هم وقت بزارین چون رنگ سبز رو انتخاب کردین ولی بدشو (سبز داریم سبز لجنی سبز داریم سبزی که من به شما معرفی میکنم) اگه خاستید ی رنگ هایی براتون معرفی کنم برا ترکیب رنگ سایتتون که حظ کنید باز هم ممنون که برا این پست من وقت گذاشتید و خوندید... |