پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html)
+----- موضوع: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider (/thread-12128.html)

صفحه‌ها: 1 2

ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - mahan57 - ۱۵-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ عصر

Module Joomla 2.5

[تصویر:  1373124507_1_bb38a02276.png]

سلام
StarLite iView Slider
سازگار با جوملا 1.5 و 2.5
ماژول اسلاید تصاویر بسیار زیبا با امکان افزودن نامحدود اسلاید،35 افکت جابجایی،سازگار با آندروید،قابلیت استفاده از تگ برای بهبود سئو و غیره
در کل ماژولی زیبا با امکانات قوی می باشد

[تصویر:  1373124564_1_c721caefc4.png]

ویژگیهای کلی این ماژول:

کد:
Joomla 1.5, 2.5 compatibility.
Highly Flexible and Customizable.
Highly User Interface Design.
35 transition effects available.
Multiple modules are allowed in a single Joomla page.
HTML captions with four positions.
Slides uses only valid HTML5 markup (SEO optimized).
Works on iOS & Android devices.
Auto slideshow with optional pause on hover.
Animated preloader bar.
Keyboard support.
Extremely simple configuration.
Bullets for navigation.
Customizable transition timing function.
Block & slice sizes are configurable.
Captions can use any tag you want (SEO optimized).
HTML content(title, description) can be placed inside slide & caption.
Unlimited slides support.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - Reza Ganji - ۱۶-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ صبح

ممنونم جناب ماهان خیلی اسلایدشو زیبا و جالبی هست.من بعدا چندتا تصویر هم ازش به پست اول اضافه میکنم تا دوستان پیش نمایشش هم ببیننند.

ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - wawinfo - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ صبح

آقا شرمنده این ماژول از لینک روی عکس ها گذاشتن پشتیبانی نمیکنه؟ من نصب کردم عالی کار میکنه اما هر چه گشتم جایی واسه لینک دادن عکس های اسلاید شو وجود نداره؟ آیا میشه این قابلیت رو اضافه کرد؟

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - mohamadiz - ۱۱-۱۲-۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ عصر

چطوری باید آدرس تصویر رو داحلش وارد کنم ؟
هر کاری میکنم تصاویر رو نشون نمی ده

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - Reza Ganji - ۱۳-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ صبح

تنظیمات افزونه را مشاهده کنید ببینید چگونه است.احتمالا آدرس پوشه تصاویر رو باید بدید.اگر مفهوم نبود از تنظیمات تصویر بزارید تا راهنمایی کنم.

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - rasooli.m - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ عصر

با سلام
فايل پيوست مشكل داره. unzip نميشه ارور ميده.

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - mohi - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ عصر

لینک سایت ارائه دهندش رو میشه بزارید؟

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - shaban532 - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ عصر

خدمت شما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشید.

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - hirbod - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ صبح

سلام این مازولو من هرکاری کردم نتونستم در پایین منوها قرار بدم تمام پوزیشنهارو هم امتحان کردم ولی جواب نداد!

عکس مربوطه ضمیمه شد.

RE: ماژول اسلاید شو تصاویر بسیار زیبا سازگار با جوملا 2.5 و 1.5 StarLite iView Slider - azarp - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ صبح

دوست عزیز از کدوم نسخه جوملا استفاده میکنید؟