![]() |
|
آموزش تعریف موقیت برای قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: آموزش تعریف موقیت برای قالب (/thread-1094.html) صفحهها: 1 2 |
آموزش تعریف موقیت برای قالب - am_71 - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ عصر سلام لطفاً یه آموزش خیلی ساده در حد یه کاربر آماتور برای تعریف موقیت در قالب بفرمایید. مثل هدر/فوتر/تاپ ![]() ![]()
RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - پیام عمرانی - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ عصر دوست عزیز در این مورد زیاد بحث شده تو انجمن بگردید پیدا میکنید RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - شاهین سمیع عادل - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ عصر این چیزها رو نمی شه نصفه نیمه یاد گرفت چون تازه به مشکلات جدید برخورد می کنید . کار می بره . تخصصی هم هست . اگر می خواهید یاد بگیرید باید از پایه آموزش ببینید . جومینا یکسری کلاسهای آموزش طراحی قالب برگزار می کند اگر خواستید برای دور بعد ثبت نام کنید . RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - am_71 - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ عصر یعنی هیچ راهی نداره که من دوتا موقعیت برای این قالب تعریف کنم؟ من فقط می خوام یه متن بالای بالای سایت بذارم و یکی دوتا هدر توی صفحه! اگه میشه کدشو بگید من کپی کنم. ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - شاهین سمیع عادل - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ عصر این کار ها زمان می بره بستگی به قالب سایت هم داره . گاهی باعث میشه کل قالب تغییر کنه . به همین راحتی نیست. یکسری کد باید به فایل php قالب و یکسری کد هم باید به فایل css قالب اضافه بشه تازه اگر ما بخواهیم وقت بگذاریم کدهای Css که به قالب شما بخوره و تازه بهم ریختگی ایجاد نشه را براتون پیدا کنیم که دیگه نیازی نیست خودتون انجام بدین . RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - am_71 - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ عصر شرمنده!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - شاهین سمیع عادل - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۵۵ عصر به دل نگیرید ها ! باور کنید کار میبره . اون که گفتم از پایه باید یاد بگیرید برای این بود که تازه از چاله در نیاین بیافتین توی چاه ! RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - I.from_iran - ۲۸-۲-۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ صبح در همین رابطه : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ صبح درست است اضافه کردن چند کد در فایل های CSS و PHP و XML ی هست که دوستان توی اون تاپیک بحث کردن ولی یه مطلبی که هست اینه که وقتی یک موقعیت جدید ایجاد می کنید اون موقعیت باید یه جایی قرار بگیره دیگه . خوب باید یه فضایی بهش اختصاص داده بشه که اون فضا باید از فضاهای اطراف اون کم بشه و به فضای اون موقعیت اضافه بشه . چهار چوب و بکگراند موقعیت جدید هم که عکس هست باید به اون موقعیت معرفی بشه . پس خیلی چیزها تغییر می کنه . بعد از اینها تازه باید دید متن ها و ماژول ها توی اون موقعیت درست نمایش داده میشه یا نه . اگر درست بود که هیچ و اگر نه باید اون را هم تنظیم کرد . سرتون را درد نیارم . بعد از همه اینها میرسیم به وقتی که از نظر منطقی همه چیز باید درست کار کنه ولی می بینیم هیچ چیز سرجای خودش نیست و تازه باید بگردیم و مشکل را پیدا کنیم . چون معمولاً با تعریف هایی که برای موقعیت های قبلی کرده مشکل بوجود آمده . پس ببینید واقعاً کار میبره ! RE: آموزش تعریف موقیت برای قالب - پیام عمرانی - ۲۸-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ صبح دوست عزیز مشخصات ادمین رو بدید تا براتون درست کنم فقط عکسی مبنی بر قرار گیری موقعیتتون هم بزارید |