درخواست افزونه واترمارک تصاویر
|
۴-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۳۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
درخواست افزونه واترمارک تصاویر
سلام و خسته نباشید . دنبال افزونه ای هستم که به صورت خودکار روی تصاویر واترمارک درج کنه . اگه اسکریپت هم باشه موردی نداره . ممنون
|
|||
۴-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۰۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: درخواست افزونه واترمارک تصاویر
دوست عزیز اگر منظورتون تصاویر گالری هست اکثر گالری ها این گزینه رو دارند
مثل جوم گالری یا علی |
|||
|
۵-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنون از توجهتون . منظورم افزونه یا پلاگینی هست که روی عکس های یه بخش یا مجموعه یا یک پوشه بتونه واترمارک اضافه کنه
|
|||
۵-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۳۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
خدمت شما دوست عزیز:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این هم یک اسکریپت: یک فایل میسازی با عنوان watermark.php بعد این کد رو داخلش قرار میدی: کد php: (انتخاب همه) romfile($image_path) { در فایل .htaccess هم باید این خط کپی بشه: کد php: (انتخاب همه) RewriteEngine on فایل واترمارک رو (watermark.png) و همچنین watermark.php رو به آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کپی میکنی هر فایلی که آپلود بشه خودکار واترمارک بهش اضافه میشه یا علی |
|||
|
۶-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنونم از شما
افزونه ای که معرفی کردید تجاریه در مورد اسکریپت طبق آموزش شما انجام دادم ولی عکس هام کلا خراب شدند . قبلا تست شده ؟ |
|||
۶-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۱۱ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام می تونید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
( ![]() ![]() |
|||
|
۶-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۵۵ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
این پلاگین را من قبلاً معرفی کرده بودم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببینید نیازتون را رفع می کنه ؟ |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان