زمان کنونی: ۸-۲-۱۴۰۳, ۱۰:۰۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمك به حذف سايت هاي اسپمر از نتايج جستجو گوگل با گزارش به سايت گوگل
۳-۱۲-۱۳۸۹, ۰۲:۴۹ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۲-۱۳۸۹ ۰۶:۵۷ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #1
Wink كمك به حذف سايت هاي اسپمر از نتايج جستجو گوگل با گزارش به سايت گوگل
سلام و درود
حتما شما هم در هنگام جستجو در اينترنت با سايت هايي كه در رده اول جستجو ظاهر ميشوند ولي بدون محتوا و فقط حاوي تبليغات هستند مواجه شده ايد.
اين سايت ها با گول زدن موتورهاي جستجو و استفاده از كلمات كليدي و كپي محتواي ديگر سايت ها رتبه هاي بالايي بدست آوردند.
با اينكه موتورهاي جستجو هوشمند هستند ولي با رشد قارچ گونه و بي رويه اينگونه سايت ها موتورهاي جستجو نيز گاهي دچار اشتباه ميشوند.
در اين باره مطالب زيادي در اينترنت و به زبان پارسي منتشر شده ولي كمتر كسي به اين امر توجه ميكند.



چاره كار چيست ؟

با توجه به اينكه كاربراني كه به انجمن ما و سايت هاي پشتيبان سيستم هاي مديريت محتوا سر ميزنند وب مستر هستند و همگي داراي سايت هستند و براي پيشرفت وب سايت خود زحمت ميكشند كوتاهي در اين امر به ضرر خود آنها خواهد بود
راه ساده اين كار استفاده از پلاگين بگردين و گزارش اينگونه سايت ها به گوگل است.براي استفاده از پلاگين بگردين كه اينگونه سايت ها رو از نتايج نمايش داده شده براي شما حذف ميكند به آدرس زير مراجعه كنيد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


توجه داشته باشيد كه ميتوانيد ادرس سايت هاي اسپمر را به مديريت سايت بگردين از طريق ايميل اطلاع دهيد.

گوگل براي اينكه كاربران بتوانند در اين كار كمك كنند فرمي را در سايت قرار داده تا كاربران با گزارش اينگونه سايت ها و بررسي گوگل آنها را از نتايج جستجو حذف كند.
بعد از ورود به حساب كاربري خود در سايت گوگل به آدرس زير مراجعه كنيد البته بهتر است آدرس زير را ذخيره كنيد تا هميشه در دسترس باشد.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


در فرمي که در سايت گوگل وجود داره، از شما خواسته شده که نوع اسپمي که داريد گزارش ميکنيد هم مشخص کنيد که توضيح هر مورد رو در ادامه ميارم:

در فرم گزارش سه كادر وجود دارد كه در كادر اولي بايد نام دامين سايت مورد نظر را وارد كنيد مانند parsjoom.com و در كادر دوم كلمه اي كه شما جستجو كرديد كه ميتوانيد از سرچ باكس گوگل كپي كنيد و در كادر سوم آدرس كامل صفحه اي كه به آن از طريق گوگل در سايت مورد نظر هدايت شديد و فاقد موضوع مورد نظر شما است و آن را از آدرس بار كپي و به صورت كامل در كادر سوم قرار دهيد.


Hidden text or links :
وقتي که گوگل به صفحه شما سر ميزنه که اون رو براي خودش ذخيره کنه و در سرچ از اون استفاده کنه، طرح گرافيکي که بقيه آدم ها ميبينن رو نميبينه. به زبون خيلي ساده، اون در واقع سورس صفحه رو ميبينه. حالا فرض کنيم که يک سايت با زمينه سفيد، شروع به نوشتن ده ها و صد ها کلمه با رنگ سفيد در انتهاي صفحه بکنه. در واقع با اين کار کلمات کليدي سايت رو به تعداد زيادي به گوگل نشون بده.

من و شما که به سايت ميريم اين کلمات رو نميبينيم چون همرنگ زمينه هست و بعضا با فونت خيلي خيلي ريز. اما گوگل که به اين سايت مياد، اين کلمات رو ميتونه در سورس صفحه ببينه و اونها رو به عنوان کلمات کليدي اين سايت، ذخيره کنه که نتيجه اي جز جواب اشتباه دادن به جستجوي مرتبط نداره.

ممکنه برخي “متخصصين” ديگر اعلام کنند که در تگ متا در بالاي صفحه اين صد کلمه رو قرار ميديم و اينجوري مشکل قانوني هم وجود نداره. خدمت اون دسته هم بايد عرض کنم که گوگل و ياهو که ديگه به اين تگ دقت نميکنند و ديگر سرچ انجين ها هم که دقت ميکنند، اگر تعداد کلمه هاي اين تگ زياد باشند، ازش ميگذرند و توجهي نميکنند. بنابراين فقط “کليدي ترين” کلمات رو در اين تگ قرار بديد.
<meta name="keywords" content="کلمه هاي مهم و کليدي شما">



Misleading or repeated words :

اين مورد در سايتهايي که در زمينه آگهي هاي اينترنتي هستند و ماشاالله کم هم نيستند، بسيار واضح ديده ميشه. اسکريپتي که براي اين مدل سايت ها استفاده ميشه، در هر آگهي که مشتريان در سايت وارد کرده‌اند کلماتي رو به صورت کاملا آشکار و با عنوان جستجوهاي مرتبط با صفحه اضافه ميکنه که کاملا مشخص هست که اين کار براي گول زدن سرچ انجين هست و عنوان “بر چسب” يا تگ براي اين کار به هيچ وجه قابل قبول نيست. چون اولا تگ براي يک موضوع به مفهوم کلمات کليدي اون مضوع هست و دوما تعداد اين کلمات کليدي چهار تا، پنج تا خيلي ديگه اصرار کني ده تا ميتونه باشه! نه اينکه براي يک محصول که فرضا دي وي دي يانگو قسمت 18 هست، شما بياي و براش تگ بذاري: جومونگ، لاست، پشت صحنه امپراطور دريا، اوشين… به اين صورت شما داري حقه ميزني، پس حقته که گوگل هم شما رو در ليست سياه قرار بده. و يا مورد ديگه اي که کاملا ميشه مشاهده کرد استفاده از کلمات تکراريه که حتي استفاده از تگ هاي h1 تا h6 هم در دستور کار قرار گرفته تا از اين حربه سئو، بر ضد خودش استفاده بشه که به اين صورت گوگل فکر کنه اين کلمه در متن شما اهميت زيادي داره و رنک اون رو بالا ببره

Page does not match Google's description
در نهایت وقتی با هر روشی، گوگل فریب خورد و آنچه گوگل در مورد یک سایت اعلام میکنه در نتایج جستجو، به اون سایت ربطی نداشته باشه، میشه نتیجه گرفت که سایت مور نظر، خطایی مرتکب شده که میتونه منجر به حذفش ار فهرست گوگل بشه.
Cloaked page

برخی از متخصصین روشهای پیچیده تر و نوین تری اختراع کردند. فرض کنید سایتی بسازید که من به عنوان یک یوزر اون رو یه جور ببینم، اما گوگل که سر میزنه به این سایت، اون رو یه جور دیگه ببینه!
این کار در پشت صحنه اتفاق میوفته. صفحه شما تشخیص میده که درخواستی که ازش شده توسط انسان بوده یا سرچ انجین. در صورت مواجهه شدن با سرچ انجین، به اون یک لیست بلند بالا از بهترین کلمات کلیدی رو نشون میده و کلمات زیادی رو بار این مامور سرچ میکنه. سرچ انجین هم از همه جا بیخبر، کل این لیست رو به نام این سایت ثبت میکنه. من این مورد رو در ایران ندیدم جایی انجام بده.(البته خوشبختانه) اما در خارج ایران شرکت هایی هستند که این کار رو انجام میدن و کارشون رو هم توجیه میکنن. اما دقت کنید، گوگل به طور صریح اعلام کرده این کار ممنوع میباشد!


Deceptive redirects

وقتی یک صفحه رو به جایی ریدایرکت میکنیم، یعنی توسط کدنویسی، بازدید کننده اون صفحه رو به جایی دیگر منتقل میکنیم. این انتقال چند مدل داره. یک مدل اون کد 302 هست که به درخواست پاسخ میده که “این صفحه موقتا منتقل شده و ممکن است در آینده خود این صفحه، حاوی مطالب باشد” حالا فرض کنید سایتی، یکی از صفحات خود را بر روی سایت دیگری که رتبه خیلی خوبی در گوگل دارد، انتقال 302 بدهد. گوگل هم منتقل میشود اما از آنجا که انتقال موقتی هست، فکر میکند صفحه جدید جایگزین موقتی برای سایت است بنابراین اطلاعات صفحه جدید را به نام سایت متقلب ثبت میکند.
نوع دیگر این نوع تقلب، استفاده از انواع تکنیک ها مثل RSS reader یا استفاده از فریم و آی‌فریم برای خواندن مطالب سایتهای دیگر و استفاده آنها در سایت خود است تا از ارزشی که گوگل برای اون مطالب اعمال میکنه، سایت متقلب هم شریک بشه. به هر حال این روش هر چه هست، همون دزدی مطلب به زبون عامیانه خودمون هست. این کار، وجدانی، قانونی(کپی رایت) و گوگلی! ممنوعه و جزو راه های اسپم شناخته میشه.
Doorway pages

یکی دیگر از مواردی که برخی شرکتهای فعال در امر سئو، به انجام اون مشغول هستند و برای خودشون توجیه هم میارن، استفاده از صفحات واسطه برای لینک دادن به صفحه اصلی و مورد نظر هست. صفحاتی که صرفا برای سرچ انجین ها ساخته میشوند و دارای لینکهایی به صفحات اصلی سایت هستند.
این صفحان واسطه در نقشه سایت وجود ندارند و شما هیچ گاه اونها رو نمیتونید در منوهای سایت پیدا کنید. این صفحات تنها به گوگل معرفی میشوند و به خاطر داشتن کلمات کاربردی و کلیدی، میتوانند رتبه خود را در جستجو افزایش دهند و با لینکی که به صفحه اصلی دارند، بازدید کننده رو به سایت اصلی هدایت کنند. توجیه شرکتهایی که این کار رو برای مشتری هاشون انجام میدهند اینه که دسترسی به سورس اصلی صفحات ندارند و بنابراین تمیتوانند بهینه سازی را در خورد صفحات انجام دهند. بنا براین از صفحات واسطه استفاده میکنند. اما گوگل این کار رو هم جزو اسپم حساب میکنه.
نوع دیگر این روش اسپم استفاده از ساب دامین به عنوان کلمه کاربردی هست. مثل keyword1.domain.com another-keyword.domain.com این مدل آدرسها به صورت داینامیک توسط سرور سایت ساخته میشوند و در واقع وجود فیزیکی ندارند. گوگل بسیاری از این مدل اسپم رو در سالهای اخیر شناسایی کرده و حذف کرده، اما همچنان میشه این مورد رو دید. نمونه این مدل اسپم رو میشه در همین اسکریپت های رایج برای ساختن سیستم های آگهی فارسی پیدا کرد. این حرکت نیز اسپم میباشد و ممنوع.
Duplicate site or pages

گوگل به شدت مخالف مطالب تکراری در سایت های اینترنتی هست. نه فقط مطالب، حتی اگر <title> صفحات هم مثل هم باشه، اون رو به عنوان فاکتور منفی حساب میکنه. بنابراین اصلا به دنبال این نباشید که صفحات تکراری داشته باشید که حجم مطالب رو بالا ببرید یا از اون بدتر، چند سایت با یک مضمون با مثلا طراحی مختلف داشته باشید که گوگل رو گول بزنید! یا خودش میفهمه یا کسی پیدا میشه که شما رو گزارش بده. در نهایت شما اسپمر شناخته میشوید!
نکته: برای گزارش اسپم به گوگل، حتما از فرم موجود در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقدام کنید چون به گفته خود گوگل، گزارش های ارسالی از این فرم بسیار سریع تر از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در نهایت، به فکر گول زدن سرچ انجین ها نباشیم. دلمون رو به چند ماه در اوج بودن خوش نکنیم. اصولی کار کنیم. و حتما منتظر چوب بالاسر نباشیم تا قانون رعایت کنیم.

منبع مقالات موجود در نت و سايت آي تي كده

********
در نهايت من هم از دوستان ميخوام كه در اينكار كوتاهي نكنيد تا حق خود شما ضايع نشود و مطمئن باشيد كه هركسي از روش هاي بالا استفاده كند از نتايج جستجو حذف خواهد شد.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، vahid.exe ، وحید سیدی ، مهدی بختیاری ، delshad1522 ، tarantino ، blueark65 ، zaban26 ، chicken_k ، navid2630 ، shaban532 ، kingstar
۹-۱۲-۱۳۸۹, ۰۶:۴۴ عصر
ارسال: #2
RE: كمك به حذف سايت هاي اسپمر از نتايج جستجو گوگل با گزارش به سايت گوگل
به عرض دوستان برسونم كه با گزارش يك سايت در اين مورد به گوگل از امروز از نتايج گوگل حذف شد !!!

چند روز بود هرچي در مورد جوملا جستجو ميكردم اين سايت در رده اول ظاهر ميشد ولي از امروز اثري از آن نيست !!!

اين نشان ميدهد كه در صورتي كه ما بخواهيم اين كار شدني است !!!
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، مهدی بختیاری ، zaban26 ، navid2630
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان