زمان کنونی: ۳-۷-۱۳۹۷, ۰۴:۵۰ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد آراس فرم
۲۴-۱۱-۱۳۹۶, ۰۷:۱۱ عصر
ارسال: #1
سوال در مورد آراس فرم
با سلام
چگونه میتوان یک فیلدی در آر اس فرم را طوری اعتبار سنجی کرد که زمانی که کاربر میخواهد مقدار این فیلد که یک عدد 8رقمی است وارد کند حتما با 23 شروع شود و اگر مثلا کاربر با 24 شروع کرد به او پیغام دهد


باتشکر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۵-۱۱-۱۳۹۶, ۰۸:۵۳ صبح
ارسال: #2
RE: سوال در مورد آراس فرم
سلام
سه روش برای این کار وجود داره
1- دو عدد اول رو در فیلد جداگانه از کاربر بگیرید (و اگر همیشه این عدد ثابت هست فیلد رو فقط خواندنی کنید و مقدار پیش فرض را اعدد مورد نظر بذارید)
2- با استفاده از فرامین برنامه نویسی php در فایل validation واقع در پوشه help افزونه این کار رو انجام بدید
3- با استفاده از فرامین برنامه نویسی جاوا در مدیریت کامپوننت این کار و انجام بدید (اگر از این روش استفاده کردید فراموش نکنید فانگشن رو پردازش فرم قرار بدید)

موفق باشید
امضاء محمدسلیمانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۵-۱۱-۱۳۹۶, ۰۹:۴۱ عصر
ارسال: #3
RE: سوال در مورد آراس فرم
با سلام
من روش سوم را انجام دادم اما کار نکرد
چگونه میتوانم فانکشن رو پردازش فرم قرار بدم یعنی فانکشن رو در کجای کدام قسمت از کدهای فرم قرار دهم؟
امکانش هست یه نمونه مثال قرار دهید؟
باتشکر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۸-۱۲-۱۳۹۶, ۱۲:۳۶ صبح
ارسال: #4
RE: سوال در مورد آراس فرم
سلام
لطفا مرا در این مورد راهنمایی نمایید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۹-۱۲-۱۳۹۶, ۰۷:۱۶ عصر
ارسال: #5
RE: سوال در مورد آراس فرم
سلام در اسکریپت php > فراخوانی اسکریپت در هنگام نمایش فرم
امضاء محمدسلیمانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۰-۱۲-۱۳۹۶, ۱۲:۵۴ صبح
ارسال: #6
RE: سوال در مورد آراس فرم
کدهای من با زبان جاوا اسکریپت است
بی زحمت جهت اجرا شدن این دستور کدهیا پی اپ پی آن را ارسال می نمایید

باتشکر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۰-۱۲-۱۳۹۶, ۰۵:۳۵ عصر
ارسال: #7
RE: سوال در مورد آراس فرم
سلام

خوب این کار خیلی راحته

فرض کنید کد جاوایی که نوشتیم با فانکشن test نام گذاری شده برای مثال

function test(){

و میخوایم موقعی که مقداری وارد فیلد میشه فانکشنی که نوشتیم عمل کنه، کافیه در ویژگیهای اضافه همون فیلد از دستور onchange اگر خواستید موقعی که روش کلیک میشه این اتفاق بیوفته از دستور onclic استفاده کنید.

onchange="test();"


یا

onclick="test"();

موفق باشید
امضاء محمدسلیمانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۱-۱۲-۱۳۹۶, ۱۲:۲۱ صبح
ارسال: #8
RE: سوال در مورد آراس فرم
با سلام
قطعه کد زیر را در قسمت جاوا اسکریپت فرم قرار میدهم
<script>
function chckform(){
if(document.getElementById('Txtadres').value == '' || document.getElementById('Txtadres').value.length != 8 || document.getElementById('Txtadres').value.substr(0,3) != '231'){alert('لطفا شماره سريال صحيح را وارد نمائيد');return false;}</script>
و در قسمت ویژگی های اضافی فیلد کدی به صورت زیر قرار میدهم
onchange="chckform();"
همچنین آی دی Txtadres را به قطعه کد زیر در فرم اضافه نمودم
<div class="col-sm-9 formControls">
{serial:body}
<span class="help-block formValidation" id="Txtadres">{serial:validation}</span>
</div>
اما زمان پر کردن فیلد در فرم پیغامی ظاهر نمیشود
کجای کارم اشتباه هست؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۱-۱۲-۱۳۹۶, ۰۸:۵۴ صبح
ارسال: #9
RE: سوال در مورد آراس فرم
یک بکاپ از فرمتون برام ارسال کنید بررسی میکنم
امضاء محمدسلیمانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۱-۱۲-۱۳۹۶, ۰۵:۱۲ عصر
ارسال: #10
RE: سوال در مورد آراس فرم
با سلام
بک آپ فرم ضمیمه می باشد


فایل‌(های) پیوست شده
backup-form.tgz.zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 5
اندازه 3.18 کیلوبایت

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان