زمان کنونی: ۲۴-۹-۱۳۹۶, ۰۵:۵۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کد فراخوانی ادرس ب زبان php
۱۱-۹-۱۳۹۶, ۰۷:۴۲ عصر
ارسال: #1
کد فراخوانی ادرس ب زبان php
سلام
میخوام ی سایت روی forums.domain.ir نصب کنم
و از طرفی میخوام با domain.ir هم باز بشه
یک کد php میخوام ک با وارد کردن domain.ir همون سایت اصلی رو ک روی ساب دامنه است باز کنه
تشکر
امضاء hamzeh12hh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۱-۹-۱۳۹۶, ۰۹:۰۰ عصر
ارسال: #2
RE: کد فراخوانی ادرس ب زبان php
RewriteEngine On
RewriteRule (.*) http://new.domain.com/$1 [R=301,L]

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?mysite\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://subdomain.mysite.com/ [L,R=302]

از یکی از این کدها در فایل htaccess استفاده کنید
امضاء sasanu
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط hamzeh12hh
۱۱-۹-۱۳۹۶, ۱۰:۵۴ عصر
ارسال: #3
RE: کد فراخوانی ادرس ب زبان php
htaccess ??
یعنی لازم نیست تو خود روت کدی قرار بدم؟
اخه سایت رو کلا روی ساب دامنه نصب کردم
امضاء hamzeh12hh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۱-۹-۱۳۹۶, ۱۱:۱۰ عصر
ارسال: #4
RE: کد فراخوانی ادرس ب زبان php
اون کدی ک گذاشته بودید رو تو htaccess قرار دادم جواب نداد
ی فایل index.php هم تو روت ساختم کد رو تو اونم قرار دادم بازم جواب نداد
ی کد هدایت گر منظورم بود میخوام
یعنی از روت هدایت کنه سایت رو ب فولدر ساب دامنه
امضاء hamzeh12hh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۲-۹-۱۳۹۶, ۱۲:۱۵ صبح
ارسال: #5
RE: کد فراخوانی ادرس ب زبان php
مشخصات دامین خودتون رو جایگزین کردید با کد؟
به جای mysite.com آدرس خودتون رو نوشتید ؟
امضاء sasanu
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۲-۹-۱۳۹۶, ۱۲:۳۳ صبح
ارسال: #6
RE: کد فراخوانی ادرس ب زبان php
برای ریدایرکت از طریق php از کدهای زیر میتونید استفاده کنید

<? die(header('Location: http://subdomin.yoursite.net/')); ?>
اطلاعات ساب دامین خودتون رو جایگزین کنید

ریدایرکت بدون استفاده از هدر
<?php
    echo "<script>location.href='target-page.php';</script>";
?>
ریدایرکت بعد از چند ثانیه

<?php
header('refresh:5;url=redirectpage.php '); //Note: here 5 means 5 seconds wait for redirect.
?>

جاوا اسکریپت ریدایرکت
window.location.replace("http://example.com/");
امضاء sasanu
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط hamzeh12hh ، محمدسلیمانی
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان