زمان کنونی: ۳۱-۱-۱۴۰۳, ۰۹:۰۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ایندکس شدن سریع سایت بعد از طراحی سایت
۱۶-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۱۰ عصر
ارسال: #1
نحوه ایندکس شدن سریع سایت بعد از طراحی سایت
امروزه سرعت حرف اول را در هر زمینه ای می زند بدون سرعت عمل کافی پیش بردن کارها کمی سخت است، همه دوست دارند دستیابی به خبرها و مطالب تازه بوسیله موتور جستجوگر گوگل سریعتر باشد و مطالب وب مسترها سریعتر توسط موتورهای جستجو شناخته شود. در این متن با هم شیوه های مختلف افزایش سرعت ایندکس کردن سایت را ارزیابی می‌کنیم. نخست تفاوت‌های میان خزیدن (crawling) و ایندکس شدن را برمیشمریم. پروسه Crawling یا خزش، از طریق نرم‌افزارهایی که به منظور همین کار ایجاد شدند یعنی بوت ها (bot) صورت می گیرد تا نشانی صفحه های تازه و قدیمی معین شود. اکنون بعد از اینکه نشانی صفحه ها پیدا شد، بوت‌ها محتوای آنها را از نظر کیفیت ارزیابی می‌کنند؛ ربط و پیوند آنها را با واژه های کلیدی ارزیابی می‌کنند و در سرورهایشان سیو می‌کنند تا در هنگام جست‌وجوی کاربران و مراجعه کنندگان، بتوانند این محتواها را دسته بندی کنند و به مخاطب ها نمایش بدهند. در واقع، بعد از اینکه یکی از بوت‌ها وارد سایت تان می‌شود، با ورژن قبلی‌ای که در سرورش سیو کرده سایتتان را ارزیابی می‌کند و اگر تغییری در آن (مانند اضافه شدن لینک تازه، تغییر در محتوا و..) رخداده باشد، دوباره آنها را ایندکس می‌نماید. اکنون کاری که ما می‌خواهیم بکنیم این است که سرعت crawl شدن سایت را از طریق این بوت‌ها بالا ببریم تا صفحه های ما سریع‌تر ایندکس گردند.
نحوه بالا بردن سرعت Crawl بوت‌ها چگونه است؟
همانگونه که در بهینه سازی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در جهت هر چیزی قسمتهای مختلفی وجود دارد و عوامل بسیاری نقش ایفا می کنند؛ در بحث crawling نیز اینچنین عواملی تاثیرگذار هستند. بالا بردن سرعت ایندکس کردن چیزی نیست که قصد داشته باشیم در یک ساعت یا یک روز آن را اجرا کنیم و یا اینکه با فشردن یک دکمه هرچقدر خواستیم آن را بالا ببریم. در زیر چندین راهکار در جهت بالا بردن سرعت خزیدن را برای شما می گوییم:
پدید آوردن یک مپ سایت و ثبت آن در Google Webmaster Tools
نخست برای سایت خودتان یک نقشه و مپ مناسب و کارا فراهم کنید و آن را در وب مستر تولز گوگل ثبت نمایید. برای پدید آوردن یک نقشه مناسب و دقیق می‌توانید از افزونه هایی نظیر WordPress SEO، XML sitemaps و سایت‌های مانند xml-sitemaps.com بهره بگیرید.
به کار گیری شبکه‌های اجتماعی و اشتراک‌گذاری مظالب تان در آنها
در اینکه شبکه‌های اجتماعی می‌توانند به بالا بردن سرعت ایندکس شدن سایت تان یاری برسانند هیچ تردیدی نیست؛ بنابراین پس از اینکه صفحه تازه ای را باز کردید آن را در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر، فیسبوک و گوگل پلاس به اشتراک بگذارید. تا می توانید شبکه گوگل پلاس را از یاد نبرید! با توجه به اینکه گرداننده این شبکه اجتماعی خود شرکت گوگل می باشد، دستیابی آن به مطالب تازه و.. خیلی آسانتر می باشد و راحت‌تر مطالب و لینک‌های تان را ایندکس می نماید. از سویی سایت‌های اشتراک‌گذاری لینک نظیر لینک‌پد نیز می‌توانند بسیار اثرگذار عمل نمایند..
بالا بردن تعداد لینک‌های خارجی سایت
لینک بیلدینگ و پدید آوردن لینک‌های طبیعی برای یک سایت خیلی مفید و موثر است و به رتبه آن در نتیجه های موتورجست‌وجو یاری می رساند؛ همچنین باید این را هم اضافه کنیم که لینک‌هایی که از سایر سایت‌ها برای سایت تان می گیرید نیز برروی زمان ایندکس شدن سایت تان موثر هستند و دارای اهمیت می باشند و می‌تواند crawl شدن را بالا ببرند.
پینگ کردن سایت
پینگ کردن در واقع باعث میگردد که سرویس‌هایی که فیدها را می‌خوانند (به طور نمونه) سایت شما را ارزیابی کنند و همین منجر به بالا رفتن سرعت ایندکس شدن صفحه های شما می‌شود. بعضی از حرف‌های متناقض درباره به کارگیری سرویس‌های پینگ زده می شود ، ولی در صورتی که از آنها سوءاستفاده نکنید مشکل خاصی برای سایت تان پیش نخواهد آمد.
به کارگیری امکان Fetch as Google
اگر این سوال برایتان مطرح است که امکان Fetch گوگل چه کاربردی دارد؟ در واقع باید بدانید که موتور جستجوگر گوگل این امکان را برای این تعبیه نموده که شما به راحتی قادر باشید ببینید گوگل صفحه های شما را به چه نحوی به طور کد و بصری تماشا می کند؛ ولی بعد از اینکه صفحه‌ای را Fetch کردید، دکمه‌ای با عبارت “Submit to index” خواهید دید.
بعد از فشردن این دکمه، دو گزینه در مقابل تان ظاهر می شود:
Crawl only this URL – خزیدن و ایندکس تنها همین نشانی
Crawl this URL and its direct links – آغاز خزش از این صفحه و ایندکس صفحه های لینک شده
اگر قصد دارید فقط یک نشانی را دوباره گوگل ایندکس کنید، گزینه نخست را انتخاب کنید و اگر قصد دارید که سایت شما دوباره کلا بخزد،‌ گزینه دوم را انتخاب کنید. البته یادتان باشد که بیشتر از ۵۰۰ نشانی در ماه برای هر حساب وب مستر تولز و ۱۰ درخواست خزش کامل سایت امکان پذیر نمی باشد. البته گوگل مسلما ضمانت نمی‌کند که بعد از اجرای این کار صفحه تان حتما ایندکس گردد. در پروشه ایندکس شدن موردهای زیادی اثرگذار می باشند نظیر سرعت آپدیت شدن سایت تان، سرعت لود سایت شما و سایر موردهای که فقط با مرور و سپری شدن زمان و کار کردن درست حاصل می شود. اگر شما نیز تجربه‌ای در بالا بردن سرعت ایندکس شدن سایت خودتان دارید، در قسمت نظرات آن را با ما سهیم شوید.
امضاء benita71
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان