زمان کنونی: ۱-۸-۱۴۰۰, ۰۶:۳۰ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
۹-۸-۱۳۹۴, ۰۳:۵۹ صبح
ارسال: #1
چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز

نمیدونم چرا انتهای سایتم اسکرول خورده و ماژول های ورود - عضویت بالای سایت هم از صفحه خارج شده و به گوشه رفته ...

دلیلش چیه چیکار باید بکنم ؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


لطفا راهنمایی کنید
امضاء MARKO
یا علی
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۹-۸-۱۳۹۴, ۰۴:۱۱ صبح
ارسال: #2
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
فکر کنم بخاطر هدر باشه ..

چون من از تو قالب الان هدر رو متنی کردم یکم " ماژول های ورود - عضویت " نزدیک تر شدش و اسکرول برداشته شد ..
امضاء MARKO
یا علی
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۰-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۰۱ عصر
ارسال: #3
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
اخرش نگفتيد اين اسكرول زير اين سايت و بر هم خوردن ماژول " ورد - عضويت " رو چجوري درستش كنم !!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


كسي سر در نمياره خداييشَ؟؟
امضاء MARKO
یا علی
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۰-۸-۱۳۹۴, ۱۱:۰۱ عصر
ارسال: #4
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
سلام.
اسکرول زیر سایت با اضافه کردن دستور overflow-x: hidden به تگ body درست میشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط aaamin ، MARKO
۱۱-۸-۱۳۹۴, ۱۲:۱۱ صبح
ارسال: #5
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
با سلام

کد زیر را به انتهای فایل template.css قالب اضافه کنید


html

{

overflow-x:hidden;


امضاء aaamin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


دانلود رايگان افزونه هاي جوملا

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط MARKO
۱۱-۸-۱۳۹۴, ۱۲:۴۲ صبح
ارسال: #6
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
فایل template.css رو باز کن

خط 60 ، khbuttons رو پیدا کن . یک قسمت margin-right : -26 همچین چیزی داره . اون رو به margin-left کن تقریبا ً درست میشه
امضاء Pourdaryaei
آموزش و مطالب جوملایی در وبلاگ درساوی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، MARKO
۱۱-۸-۱۳۹۴, ۰۴:۱۹ عصر
ارسال: #7
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
ممنون از دوستان

فقط ماژول " ورود - عضويت " هنوز دقيق نيومده جاي خودش


يكم تغيير كردش ولي سرجاش نيومدش
امضاء MARKO
یا علی
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۱-۸-۱۳۹۴, ۰۵:۰۰ عصر
ارسال: #8
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
استایل اولیه ش رو دستکاری کردی برای همین الان جا به جا شده اون قسمتش .
امضاء Pourdaryaei
آموزش و مطالب جوملایی در وبلاگ درساوی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط MARKO
۱۱-۸-۱۳۹۴, ۰۵:۳۸ عصر
ارسال: #9
RE: چرا انتهای سایتم اسکرول خورده ؟؟؟؟
نه من اصلا كاري به استايلش نداشتم.

من از زماني كه هدر رو تغيير دادم اينجوري شده
موقع تغيير هدر هم كاري به كد نويسي و يا استايل نداشتم فقط از توي تنظيمات قالب نوع هدر رو عكس انتخاب انتخاب كردم و عكس رو همونجا تو تنظيمات قالب آپلود كردم ..

حالا چرا اينطوري شده رو نميدونم !!

خب الان راه چاره چي ميتونه باشه ؟؟؟ چه بايد كرد دوست عزيز ؟
امضاء MARKO
یا علی
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان