زمان کنونی: ۲۹-۱۲-۱۴۰۲, ۰۵:۲۶ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند نکته برای بهبود افزایش سرعت بارگزاری وب سایت شما
۲۸-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۵۸ عصر
ارسال: #1
Smile چند نکته برای بهبود افزایش سرعت بارگزاری وب سایت شما
-------درسته طولانیه اما ارزش خوندن داره---------
حداکثر زمانی که کاربر انتظار دارد تا یک سایت یا وبلاگ بارگذاری شود بین ۱۰ تا ۱۲ ثانیه است که مطمئنا مدیر سایت باید فکری برای این معضل بنماید. ترفند ها و راهنمایی های خوب و مناسبی برای بهبود سرعت بارگذاری سایت در اینترنت پیدا می شود که هرکدام سعی در آموزش روندی برای بالا بردن زمان پاسخ دهی وب سایت به کاربران است. بله همه آنها بدردبخور هستند و می توانید همه را مرور و مطالعه کرده و در سایت خود به کار ببندید.

اما بد ندیدیم تا ما هم در وبلاگ یک ادمین چندین نکته از این ترفندها را نام ببریم که امیدوارم برای افزایش سرعت لود و بارگذاری سایتتان مفید واقع شود!
۱- ارتقاء به نسخه جدید : در ابتدای کار برای استفاده از راهنمایی های این بخش باید سیستم مدیریت محتوای خود را مثل وردپرس یا جوملا و سایر سی ام اس ها، به آخرین ورژن ارتقاء دهید. زیرا آخرین نسخه هر سیستمی می تواند ویژگی های جدیدی نسبت به نسخه قبلی در خود داشته باشد که روند سایت شما را بهبود خواهد بخشید.

2- استفاده از حداقل پلاگین ها : خیلی از مدیران سایت ها و وبلاگ نویسان که در ایران بیشتر بر روی وردپرس و جوملا فعالیت می کنند برای راحتی کار از پلاگین های زیادی استفاده می کنند که همین موضوع می تواند سرعت لود صفحات وب را پایین آورد. بهترین راه حل برای این موضوع اینست که به جای به کار بردن پلاگین های زیادی و گاها بی مصرف بهتر است از کدنویسی استفاده کنیم تا هم حجم دیتابیس کم شود و در نتیجه سرعت بارگذاری سایت به نسبت زیادتر شود.

3- اجتناب از بکارگیری جاوا اسکریپت : بسیاری از تم ها و پوسته های به کار رفته توسط سایت های مختلف داری کدهای JS غیرضروری هستند. می توانید برای سرعت بخشیدن به وبلاگ خود آنها را غیرفعال کرده یا با ابزارهای دیگر جایگزین کنید.

4- کدنویسی تمیز : برای اینکه حجم دیتابیس سایتتان کمتر شود بهتر است تا کدهای ناخواسته و غیرضروری را تمیز کرده یا پاک کنید. همچنین سعی نمایید تا اگر دانش کافی در زمینه HTML یا CSS دارید ، خطاهای روی داده در این زمینه را اصلاح کنید.

5- سادگی در کار : همیشه یک سایت یا وبلاگ تر و تمیز و ساده با فضاهای مناسب مثل منوها ، دسته بندی ها ، فوتر یا درون مایه سایت می تواند روی سرعت وب سایت شما تاثیر مستقیم داشته باشد. به کار بردن یک پوسته یا تم سبک و ساده می تواند از حیث موتورهای جستجو مثل گوگل نیز اهمیت پیدا نماید.

6- بهینه سازی تصاویر : آیا وبلاگ شما بیش از حد تصاویر مختلف را در خود دارد ؟ اگر سایت یا وبلاگ شما موضوع و محوری به غیر از گالری عکس دارد ، فکر نمی کنم که به کار بردن تصاویر زیادی در آن خوشایند باشد. ایده آل ترین کار اینست که تصاویری بین ۱ تا ۵ عکس را در هر مطلبتان بگنجانید. اگر هم از عکس در بین مطالب استفاده می کنید که سعی نمایید تا حجم و اندازه آنها را با برنامه هایی مثل فتوشاپ کم کنید و البته بهتر است از تصاویری با پسوند JPG استفاده کرده و از GIF یا PNG نیز صرف نظر کنید.

7- تعیین طول و ارتفاع برای تصاویر : وقتی طول و ارتفاع تصاویر را از قبل تعیین نمی کنید مرورگر ابتدا باید کل عکس را لود کند تا طول و ارتفاع را محاسبه کرده و سپس به ادامه صفحه برود. ولی وقتی شما طول و ارتفاع را مشخص کنید مرورگر جای عکس را خالی می گذارد و بقیه صفحه را لود می کند سپس به سراغ عکس ها می آید.


8- جلوگیری از لود فلش : در مواردی می توان از محتوای فلش استفاده کرد که یک سایت بزرگ یا بخصوص را راه اندازی کرده باشید. بهتر است از لود هر گونه فایل فلش و پلاگین های فلش نیز در وبسایت خود جلوگیری نمایید.

9- تبلیغات : اگر گفته باشم که تبلیغات ها یکی از عوامل کاهش سرعت سایت ها هستند ، بیهوده نگفته ام. اگر خواهان این هستید که از تبلیغات برای کسب درآمد در سایت خود استفاده کنید ، لااقل از تعداد مشخص و از تبلیغ های متنی یا تصاویری که به صورت چشمک زن نیستند استفاده نمایید تا هم بارگذاری سایتتان بالاتر رود و هم نمای ظاهری سایت برای کاربران خوشایندتر باشد.

10- تم و پوسته ها : یک تم ساده و مناسب را برای سایت خود انتخاب کنید. قالب های بسیار زیادی برای دانلود در سطح وب وجود دارد که همه آنها بی نقص و کارآمد نیستند و باید وسواس خاصی برای بکار بردن آنها به عنوان پوسته سایتتان داشته باشید.

11- میزبانی تصاویر سایت : بهتر است برای آپلود تصاویر خود از راهکارهای مناسب و آموزش های خوبی که در وب وجود دارد استفاده کنید و حتی المقدور تصاویر را در سرور خود آپلود نمایید تا اینکه از سایت های اشتراک گذاری عکس استفاده کنید. زیرا در بیشتر مواقع این سایت ها فیلتر بوده یا دچار افت سرعت خواهند شد. اگر هم وبلاگ پربازدید و خوبی دارید که از عکس ها و تصاویر زیاد در آن استفاده می کنید که باید یک سرور جداگانه برای تصاویر سایتتان در نظر بگیرید تا سرعت بارگذاری وبسایت شما افزایش پیدا نماید.

12- اجتناب از بکار گیری ابزارک ها : شاید در وهله اول استفاده از ابزارک های جالب مثل تاریخ ، ساعت ، فرم نظرسنجی ، فال و … خوب و سرگرم کننده به نظر برسد ، اما همین ویدجت ها می تواند سرعت بارگذاری صفحات وب شما را کاهش دهند.

13- محدود کردن تعداد مطالب : برای اینکه صفحه اصلی سایتتان شلوغ و بی نظم نشود ، بهتر است که تعداد مطالب نمایش داده شده در آن را محدود کرده و چیزی بین ۵ تا ۷ پست را به نمایش بگذارید.

14- اسلش بگذارید : اگر در انتهای لینک مطالب یک اسلش (/) قرار دهید باعث می شود سرور با آن به عنوان یک PAGE یا صفحه برخورد کند و لود و زمان پاسخگویی از سمت سرور را کاهش دهد. مثلا لینکی که اسلش در انتهای آن وجود ندارد باعث می شود سرور بررسی کند که پسوند این صفحه چه چیزی است ، اما اگر شما تنها یک اسلش بذارید این مرحله چک کردن پسوند صفحه نیازی نیست و سرور مستقیما صفحه را لود می کند.

15- بهینه سازی دیتابیس : برای بهینه سازی پایگاه داده خود و برای افزایش سرعت لود صفحات وب خود باید از افزوندگی در پایگاه داده خود داری شود یا در صورتی که از سیستم های محتوا استفاده میکنید برای این کار پلاگین هایی اختصاص داده شده است

16- کاهش درخواست های HTTP : سعی کنید حد الامکان تمام فایل های خارجی که از سرویس های دیگر لود می شوند را درون یک فایل جمع کنید یا مثلا فایل هایی که از یک دامنه هستند را با یکدیگر ادغام کنید. عکس ها و تگ های اضافی تصاویر را پاک و تمیز کنید و هر چیزی که درون سایت اضافه است را دور بریزید.


17- استفاده از پلاگین WP Super Cache : برای پایین آوردن فشار بر روی هاست سایتتان می توانید از افزونه های WP Super Cache یا W3 Total Cache استفاده نمایید که با آنها می توان لود و سرعت صفحات وب را بهبود بخشید.
18- آنالیز سرعت : برای آنالیز و بررسی سرعت وب سایت خود می توانید از افزون های فایرفاکسی مثل Firebug, YSlowیا از سرویس Google Page Speed استفاده نمایید. شما می توانید با استفاده از این ابزارها سرعت لود وبلاگ خود را تجزیه و تحلیل کرده و کدهای وب سایت را برای بهترین عملکرد اصلاح نمایید.

19- میزبانی سایت : هیچ چیز مثل یک میزبان خوب برای سایت یا وبلاگ ضروری نیست . هیچ گاه برای سایت خود از هاست یا سرور غیرمعتبر استفاده نکنید که مطمئنا دچار مشکلات عدیده ای در سرعت و بارگذاری سایتتان خواهید شد.

------------------------
منبع: وب سایت فروشندگی
البته خودم یه جاهایی رو که لازم بود ویرایش کردم
یه گروه هم اینجا ابجاد کردم
برای دوستانی که تمایل دارند تجربیاتشون رو در اختیار دیگران بذارن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء Zhyar
در فروشگاه اینترنتی من این خدمات داده می شود: ارسال رایگان به سراسر کشور + قیمت هایی کاملا منصفانه و رقابتی + گارانتی 18 ماهه + 5 سال خدمات پس از فروش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ok
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، سعید حمزه زاده ، btheme ، mahan ، azari59
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان