پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (http://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.5 (/forum-53.html)
+--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.5 (/forum-63.html)
+---- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 3.5 (/forum-64.html)
+---- موضوع: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator (/thread-294.html)

صفحه‌ها: 1 2


پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - Reza Ganji - ۱-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۰۱ صبح

[تصویر:  1295560665_1_cf9bfc947d.png]

PluginJoomla 1.5Joomla 2.5joomla 3.0


[تصویر:  1396021303_1_04f35c754e.jpg]

درود
همانطور كه ميدانید بسياري از افزونه هاي جوملا براي استفاده از جلوه هاي ويژه مانند افزونه هاي اسلايد شو ، اسكرول ها ، برخي منو ساز ها و غيره بايد يا از كتابخانه jQuery بهره ببرند و يا از كتابخانه MooTools ...

حالا كاري كه اين پلاگين مي كند چيیست؟
اين پلاگين بعد از نصب به طور خودكار كتابخانه jQuery رو براي تمام صفحات وب سايت شما لود ميكنه .. حالا اين كار چه مزيتي ميتواند داشته باشد؟

مزيت اين كار اينه كه فرض كنيد شما 10 تا افزونه رو سايتتون نصب كرديد و هر كدوم بخواد يه بار jQuery رو لود كند اون وقت سرعت بارگذاري صفحات وب شما بسیار کند میشود و مشكل ديگه اي كه پيش مياد تداخل افزونه ها و عدم كاركرد صحيح افزونه ها ميشود..

بنابراين اين پلاگين مياد و كمك ميكنه به شما و jQuery رو روي تمام صفحات لود ميكنه و ديگه نيازي نيست هر افزونه خودش يه jQuery مجزا داشته باشد .. يكي براي همه!

اسم اين پلاگين jQuery++ Integrator هستش و دوتا علامت++ در اين پلاگين يعني اينكه اين پلاگين علاوه بر بارگزاري jQuery براي تمام صفحات 2 كتابخانه ديگر و مرتبط با jQuery رو هم بارگذاري مي كنه .. يكي jQuery UI و ديگري jQuery Tools هستش.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


آخرین نسخه پلاگین به پیوست اضافه شد



RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - so00osk - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ صبح

با سلام..
من دقيقا همين مشكل تداخل ماژول ها رو دارم..
ولي با نصب و فعال سازي اين پلاگين مشكلم حل نشد..
لطفا راهنمائي بفرمائيد..
متشكرم..


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - tarantino - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ صبح

در برخي مواقع تداخل به دليل استفاده از چند افزونه است كه هر كدام از يك نوع كتابخانه استفاده ميكنند براي مثال شما افزونه اي داريد كه از mootools استفاده ميكنه و در كنار اون افزونه ي ديگري داريد كه از jQuery استفاده ميكنه!

به همين دليل اگر در سايت از افزونه هايي مانند اسلايد شو ها و يا اسكرول هاي متحرك استفاده ميكنيد بايد همگي بر پايه يك نوع كتابخانه و آن هم jQuery باشند تا با نصب اين پلاگين همگي از آن استفاده كنند.


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - پیام عمرانی - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ صبح

آقای طالبی چطور میشه تشخیص داد تفاوتشون رو ؟
من الان از 2 تا اسلاید شو استفاده میکنم که یکیش کار نمیکنه
و این افزونه هم بدردم نخورد


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - tarantino - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ صبح

معمولا افزونه هايي مانند اسلايد شو ها وقتي منتشر ميشن در توضيحات افزونه قيد ميشه كه از كدام كتابخانه استفاده ميكنند كه يا jQuery و يا MooTools

ولي براي تشخيص ميتونيد به فايلهاي موجود در افزونه نگاه كنيد ببينيد فايل jQuery يا mootools همراش هست يا خير كه نشان دهنده نوع كتابخانه است.


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - پیام عمرانی - ۲۶-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ عصر

آقای طالبی به هیچ وجه امکان رفع این مشکل وجود نداره ؟


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - Reza Ganji - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ صبح

فكر ميكنم بايد شما در تنظيمات افزونه ها جي كوئري را غير فعال كنيد تا همه از طريق اين پلاگين استفاده كنند.


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - majid33 - ۷-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ عصر

(۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فكر ميكنم بايد شما در تنظيمات افزونه ها جي كوئري را غير فعال كنيد تا همه از طريق اين پلاگين استفاده كنند.

چطوري jquery رو غير فعال كنم ميشه بگيد؟؟؟


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - شاهین سمیع عادل - ۷-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ عصر

در بیشتر افزونه هایی که با jquery کار می کنند گزینه ای وجود دارد که به شما امکان می دهدتا از jqery استفاده کنید یا نکنید و این امکان را باید داخل همان افزونه جستجو کنید.


RE: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator - mal2moh - ۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ صبح

من این مشکل رو مدتی داشتم
اول اومدم ولی اگر در تنظیمات ماژول جی کوری داشت اون رو غیر فعال می کردم
اما اگر در تنظیمات نداشت میرفتم توی فایل های ماژول و در فایل هاش دنبال مسیر فایل های جی کوری میگشتم و فایل ها رو از مسیر اصلی دریافت و در مسیر خود سایت کپی کردم.

اما در نهایت دیدم این افزونه اومد و دیدم قابلیت کارکرد به صورت لوکال داره و فایل های در مسیری مشخص قرار میده
داخل ماژول های مورد نظرم رفتم و مسیر مورد استفاده رو دقیقا برابر مسیر جی کوری های این افزونه قرار دادم و مشکلات بر طرف شد.

با تشکر